Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile disfunctionale

Exista cateva perechi de zodii care sunt constant testate prin piedici, in care echilibrul si armonia se poate distruge foarte usor, chiar si cu o compatibilitate foarte buna. Problema la urmatoarele perechi de zodii este ca activeaza unul altuia defectele. Dupa aproximativ 3-6 luni cand mirajul dragostei scade, cei doi iubiti, in loc sa scoata ce este mai bun unul din celalalt, activeaza exact partea vulnerabila, temerile si viciile din persoana iubita. Este un proces astrologic complex si vom incerca in acest articol sa il facem cat mai practic. Astfel:

Scorpionii devin aproape paranoici din cauza suspiciunilor si geloziei. Se manifesta dominator si ameninta. Mint cu usurinta, ascund motivele lor adevarate. Inseala cu usurinta. Isi urmaresc scopurile si nu le pasa ce se va intampla cu perechea lor. Se dezvinovatesc mereu si arunca vina in mod constant pe perechea lor. Iau decizii pe baza impulsurilor lor sexuale si nu pe baza sentimentelor. Isi dezvolta vicii foarte mari (exces de tutun, alcool, droguri). Devin instransigenti, reci si fara mila.

Sagetatorii incep sa aibe tot felul de pretentii din ce in ce mai mari de la perechea lor pe care le impun cu forta. Denatureaza adevarul pentru a iesi ei in castig. Fac orice ca sa convinga persoana iubita de justetea cauzei lor. Au atitudini de superioritate si devin foarte ironici, injosindu-si perechea. Daca le-a fost atacat orgoliul devin reci si de neinduplecat. Se hotarasc greu sa ia o decizie. Devin posesiv, manipulatori si tiranici. Nu asculta, pretinzand sa fie ascultati.

Capricornii devin nepasatori si reci, indiferenti la sentimentele si la suferintele persoanei iubite. Isi urmaresc cu multa concentrare interesele proprii in relatie, motiv pentru care manipuleaza si ameninta. Isi dau aere de superioritate in relatie, ei niciodata nu gresesc. Sunt plini de sfaturi numai ca sa arate cat de incapabil este persoana iubita. Isi injosesc si isi ranesc foarte puternic perechea. Ajung obsedati de munca. Se inchid in sine. Simt foarte multa ura.

Varsatorii
incep sa ceara tot mai multa libertate, au nevoie de spatiu caci ”se sufoca”, devin detasati in relatie si reci, incep sa flirteze si sa caute placeri sexuale in altă parte, desi pretind libertate nu acorda ci dimpotriva devin si mai gelosi si mai posesivi in relatie. Critica si ironizeaza permanent. Isi arata superioritatea intelectuala. Creaza haos in cuplu, perechea lor nu stie niciodata la ce sa se astepte, in ce toane il vor prinde pe Varsator. Fac tot felul de surprize neplacute. Isi ies din fire si fac scene foarte urate. Cand nu le convine ceva atunci pleaca, rup legatura, colaboreaza numai cand vor, fac totul dupa capul lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.