Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile disfunctionale

Exista cateva perechi de zodii care sunt constant testate prin piedici, in care echilibrul si armonia se poate distruge foarte usor, chiar si cu o compatibilitate foarte buna. Problema la urmatoarele perechi de zodii este ca activeaza unul altuia defectele. Dupa aproximativ 3-6 luni cand mirajul dragostei scade, cei doi iubiti, in loc sa scoata ce este mai bun unul din celalalt, activeaza exact partea vulnerabila, temerile si viciile din persoana iubita. Este un proces astrologic complex si vom incerca in acest articol sa il facem cat mai practic. Astfel:

Dupa primele 3 - 6 luni, intr-o asemenea relatie apar unele din aceste manifestari la partenerii implicati:

Berbecii devin irascibili, tind sa rupa relatia, se enerveaza foarte repede, se cearta enorm. Incep sa ameninte, sa acuze. Tind sa isi caute pe altcineva care sa fie mai putin complicat, au aventuri sexuale. Devin reci afectiv. Sunt atenti numai la interesele lor pe care vor sa le impuna perechii. Devin dominatori la modul agresiv verbal si chiar fizic. Pot sa rupa relatia brusc, fara sa dea nici o explicatie.

Taurii tind sa munceasca si mai mult, pana viata lor sentimentala din relatia de cuplu devine seaca. Incep sa gandeasca materialist. Fricile lor legate de infidelitatea perechii incep sa prinda contur si sa aibe adevarate cosmare si sa simta mai puternic gelozia ca niciodata. Se incapataneaza pe pozitia lor si nu accepta alte idei. Tind sa devina foarte lacomi si condusi de instinctele lor primare: hrana si sex. Viciile lor iau amploare (alcool, tutun, cafea) iar daca nu aveau asemenea vicii, brusc si le dezvolta. Le este foarte frica de schimbare. Sunt mereu ingrijorati si „paralizati” fara sa poata face un pas inainte.

Gemenii incep sa minta cu o frecventa care ii uimeste si pe ei, ajung sa joace dublu, sa isi formeze o personalitate pentru perechea lor si una pentru restul lumii. Nu sunt in stare sa ia o decizie si le este frica sa se implice mai serios in relatie. Inseala, cautand relaxare in alta parte. Suprarationalizeaza gesturile si cuvintele perechii lor dand diferite interpretari. Ajung sa gandeasca mai mult in relatia lor decat sa iubeasca, pana uita de tot cum este sa simti sentimente. Se simt nesiguri pe ei, nesiguri pe relatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.