Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile disfunctionale

Exista cateva perechi de zodii care sunt constant testate prin piedici, in care echilibrul si armonia se poate distruge foarte usor, chiar si cu o compatibilitate foarte buna. Problema la urmatoarele perechi de zodii este ca activeaza unul altuia defectele. Dupa aproximativ 3-6 luni cand mirajul dragostei scade, cei doi iubiti, in loc sa scoata ce este mai bun unul din celalalt, activeaza exact partea vulnerabila, temerile si viciile din persoana iubita. Este un proces astrologic complex si vom incerca in acest articol sa il facem cat mai practic. Astfel:

Racii devin din ce in ce mai bosumflati, suparati, plangaciosi, nervosi, certareti si irascibili. Se inchid in sine. Persoana amuzanta devine o persoana mohorata. Deprimati, nu mai vad nici o solutie gandind negativist. Fricile Racilor sunt legate de lipsa de iubire, abandon si adulter, care se acutizeaza. Se agata in disperare de persoana iubita, cu un asalt de reprosuri si cu interogatii lungi ca sa afle daca temerile lor sunt reale sau imaginare. Nu mai stiu ce vor. Atrofiati sufleteste si mental devin condusi de perechea lor. Anxietatea ii face sa devina bolnavi: dureri de cap, atacuri de panica, probleme cu stomacul. Devin viciosi ca sa fuga de realitate: alcool, droguri, jocuri de noroc. Le scade stima de sine enorm.

Leii incep sa devina dominanti si extrem de pretentiosi. Asteapta de la partener(a) sa se comporte exemplar, dupa standardele lor! Isi impun vointa cu forta si insistenta in relatie. Se folosesc de sex si erotism ca sa santajeze. Incep sa flirteze si sa caute in alta parte aprecierea si atentia de care au atata nevoie. Isi demonstreaza superioritatea in toate situatiile care se ivesc. Isi dispretuiesc perechea si ajung sa le fie rusine sa iasa in societate impreuna. Nu accepta nici un sfat de la perechea lor si fac totul dupa propriile lor idei. Devin deosebit de gelosi si suspiciosi, lucru cu care isi terorizeaza perechea.

Fecioarele devin si mai critice in acest fel de relatii pentru ca incep sa se gandeasca permanent la ce nu merge bine in relatie! Sunt tentati sa iasa din relatie, dar raman undeva la mijloc, atat in cuplu cat si in afara ei, intr-o situatie insuportabila. Devin foarte sceptici si negativisti, nu spera in imbunatatirea relatiei. Evita discutiile deschise. Iubirea dispare si ramane doar ratiunea. Isi canalizeaza frustrarile in plan profesional. Ajung sa se imbolnaveasca. Se dezvinovatesc constant pentru criticile pe care le primesc de la perechea lor de frica sa nu se simta” defecti”.

Balantele sufera de o nehotarare care le intuneca starea de spirit si optimismul lor obisnuit. Ajung sa se simta oribil, cu o stima de sine atata de scazuta incat devin jalnici si pentru ei si pentru partener(a) care tinde sa caute pe cineva mai putin distrus emotional, in afara relatiei. Fac foarte multe compromisuri pana la alterarea personalitatii. Evita certurile. Sunt irascibili mai tot timpul si foarte frustrati. Nu au curajul sa ceara ceea ce ar avea nevoie. O acuta frica de singuratate ii face deosebit de posesivi si gelosi. Au dureri de cap din cauza certurilor pe care nu le suporta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.