Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile disfunctionale

Exista cateva perechi de zodii care sunt constant testate prin piedici, in care echilibrul si armonia se poate distruge foarte usor, chiar si cu o compatibilitate foarte buna. Problema la urmatoarele perechi de zodii este ca activeaza unul altuia defectele. Dupa aproximativ 3-6 luni cand mirajul dragostei scade, cei doi iubiti, in loc sa scoata ce este mai bun unul din celalalt, activeaza exact partea vulnerabila, temerile si viciile din persoana iubita. Este un proces astrologic complex si vom incerca in acest articol sa il facem cat mai practic. Astfel:

Pestii ajung sa isi planga permanent de mila la toata lumea: vor afla toti colegii, vecinii si prietenii cat de oribila relatie are alaturi de persoana iubita, cat de mult sufera, ce lucruri groaznice facuse partenera(ul), cum i-a ranit. Nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce au gresit, insa dau vina pe persoana iubita. Isi santajeaza perechea, manipuleaza emotional. Preiau rolul de victima si asteapta ca celelalt sa se schimbe. Au probleme cu viciile (alcool, droguri), dar ajung si bolnavi inchipuiti (dureri de cap, medicamentatie excesiva, probleme cu somnul). Se despart si se impaca regulat. Inseala foarte usor, mint.

Doua solutii ajuta astfel de cupluri:

1. Daca cuplul are o compatibilitate totala de peste 65% data de anumite interaspecte astrale favorabile unice din astrograma lor, atunci sunt norocosi si au suficiente porti deschise catre impacare si armonie.
2. Maturitatea! Indiferent daca au oportunitati de impacare sau nu, vointa si maturitatea dau verdictul final. Daca ambele persoane din cuplu isi recunosc greselile si evita sa dea vina pe celalalt, atunci acest cuplu poate functiona fericit. In lista de mai sus se vede clar fiecare zodie ce defecte are pe care trebuie sa si le stapaneasca! Daca va aflati intr-o relatie (sau ati avut o astfel de relatie) cu tendite disfunctionale care se apropie de cosmar, nu compatibilitatea zodiilor este de vina ci imaturitatea persoanelor implicate!

In cazul in care va aflati intr-una din cuplurile de mai sus de peste 5 ani si sunteti ambii fericiti, aveti toate aprecierile noastre pentru calitatile de care ati dat dovada si pentru testele trecute! Deoarece intr-un asemenea cuplu ca cele enumerate, testele sunt la fiecare pas!


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.