Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru o vacanta reusita

Fie ca te mai desparte doar o saptamana de concediul binemeritat sau inca esti in cautarea destinatiei de vis, inainte de plecare tine cont de anumite informatii esentiale.

Stim, inainte de plecare pregatirea bagajului reprezinta o adevarata peripetie. Desi, ca de fiecare data anumite haine vor ramane inghesuite in acelasi loc, tot suntem tentate sa indesam aproape tot sifonierul in valiza. Fa o lista cu obiectele utile,cosmetice, plus cateva medicamente. Cand iti alegi hainele limiteaza-te la strictul necesar. Doar o sa faci cumparaturi si trebie sa pastrezi loc si pentru piesele noi. Sau ai luat in calcul si valizele suplimentare?

5. Pregatiri suplimentare

Daca pleci in vacanta pe meleaguri insorite, nu uita sa te pregatesti din timp daca vrei sa te intorci cu un bronz uniform. Chiar daca ai un program foarte aglomerat rezerva-ti cel putin 3 zile de plaja la strand, in special daca ai tenul foarte deschis. Nu uita de cremele pentru protectia solara. Daca ti-au ramas de anul trecut verifica-le termenul de garantie inainte de utilizare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.