Setari Cookie-uri

7 semne ca ai vocatie de saman

Descopera puterile vindecatoare care salasluiesc in tine!

5. Nu-ti gasesti locul

Desi aparent toate-s bune si frumoase in viata ta, simti ca iti lipseste ceva. Esti parca incompleta.

Traiesti o dorinta puternica a a-i ghida pe altii, de a-i lumina si conduce pe drumul catre evolutie spirituala, catre o lume mai buna. Menirea ta este aceea de lider care deschide minti si inimi pentru a sensibiliza, pentru a face lumea constienta de puterea imensa de schimbare care se afla in sufletul fiecaruia in parte.

6. Ai avut o lupta de purtat

Si ai supravietuit in mod aproape miraculos. In culturile indigene, lumea recunostea samanul dupa faptul ca acesta era lovit de fulger si scapa. Crutarea lui de catre fulgerul care-l adusese la un pas de moarte era dovada ca e binecuvantat de zei, ca are puteri deosebite, ca face parte dintr-un plan maret. In cazul tau, poate fi vorba de o drama, de o trauma, de o experienta naucitoare, care te-a adus aproape de sfarsit la un moment dat, dar ti-a oferit o a doua sansa, te-a facut sa renasti, sa o iei de la zero, pentru ca un plan maret iti era pregatit. Un accident din care ai fost salvata providential, o rapire, un atac, un abuz, chiar suferit demult, in copilarie. Nu te-a ucis, dar te-a schimbat la nivelul cel mai profund.

Citește și:

7. Stii ce este suferinta fizica

Asta pentru ca ai simtit-o sau inca o simti intens. Samanii care simt chemarea, dar dintr-un motiv sau altul o ignora, pot experimentata tot felul de suferinte, de la stari de oboseala permanenta, la dureri cronice sau boli autoimune. In momentul in care te dedici misiunii tale de a schimba lumea si de a-i ajuta pe altii, apare si vindecarea. Lasa-te ghidata de intuitie!

Foto prima pagina: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.