Setari Cookie-uri

4 semne ca traiesti din minte si nu din inima

Cum sa iti asculti intuitia!

3. Te identifici cu corpul tau

Mintea tinde sa ia foarte in serios ceea ce percepem cu simturile noastre si sa considere aceasta imagine ca fiind o realitate absoluta. Pe de alta parte insa, creierul nu face diferenta intre ceea ce percepem in starea de veghe si ceea ce ne imaginam. Asadar, cat de palpabila este, de fapt, realitatea? In schimb, inima stie ca suntem fiinte infinite care avem o experienta intr-un corp uman. Suntem cu mult mai mult decat corpul nostru si avem puterea de a ne creea realitatea pe care ni-o dorim.

4. Te invarti intr-un cerc vicios

Atunci cand o situatie sau un tipar se repeta la nesfarsit in viata ta, inseamna ca ai devenit prizoniera mintii tale. Imaginatia, capacitatea de a avea o vedere de ansamblu nu vin din minte- care este doar un instrument foarte bun precum un computer, ci de la sinele tau superior. Mintea poate doar sa ruleze programele pe care le are instalate. Inima insa poate accesa rezervorul tau ascuns de cunoastere si pe cel universal, ajutandu-te sa fii creativa si sa evoluezi, sa gasesti cea mai buna rezolvare la problemele pe care le ai.

Citește și:

Sa vezi partea plina a paharului si frumusetea fiecarei persoane cu care intri in contact, meditatia, yoga, conectarea cu natura sunt doar cateva instrumente pe care le poti folosi pentru a te conecta cu inima ta.

Foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.