Setari Cookie-uri

6 trucuri pentru a fi mai rabdatoare

Chiar si atunci cand crestem din punct de vedere spiritual, avem nevoie de rabdare.

Intr-o lume a gratificarii instantanee, a traficului aglomerat si a cozilor la gondala pe timp de iarna, rabdarea este o piatra de temelie. Chiar si atunci cand crestem din punct de vedere spiritual, avem nevoie de rabdare. Este nevoie de timp pentru ca semintele pe care le plantam sa se transforme in plante. Iata sase trucuri care te vor ajuta sa fii mai rabdatoare.

Ce trebuie sa faci pentru a avea mai multa rabdare

rabdare

1. Practica recunostinta

Una dintre cele mai rapide cai de a te simti mai bine referitor la situatia actuala este sa faci bilantul tuturor lucrurilor pentru care merita sa fii recunoscatoare. Faptul ca esti vie, ai acces la Internt si ca nu ai flamanzit in ultimele 24 de ore sunt doar doua dintre acestea.

2. Respira adanc

Nerabdarea se poate simti la fel ca stresul. Focusul asupra a ceea ce nu ai inca activeaza amigdala, da alarma in creier si impiedica cortexul prefrontal sa ia decizii clare. Respiratia profunda previne acest efect.

Citește și:

3. Ia masuri

Uneori te simti pierduta, blocata sau chiar nu stii ce sa faci. In aceasta situatie este mai bine sa faci doar ceea ce te ajuta sa te simti bine. Fa o baie, alearga, asculta muzica vesela si danseaza in lenjerie. Uneori, intuitia iti poate spune sa faci anumite lucruri. Ascult-o fara ezitare. Stie ce iti spune.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.