Setari Cookie-uri

4 semne ca esti o persoana super-sensibila

Faptul ca esti hipersensibila inseamna ca esti pe drumul cel bun in calatoria ta de dezvoltare personala.

hipersensibilitate foto: buniewska, Shutterstock

Ti se spune ca esti prea sensibila, ba chiar ciudata, pentru ca pui totul la suflet si nu te simti confortabil in medii care altora le plac? Nu iti face probleme. Cu cat iti cresti vibratia, cu atat gradul tau de perceptie si nevoia de armonie cresc. Cu alte cuvinte, faptul ca esti hipersensibila inseamna ca esti pe drumul cel bun in calatoria ta de dezvoltare personala. Iata patru semne care arata ca esti o astfel de persoana.

1. Tinzi sa preiei emotiile celorlalti

Daca te simti secatuita de energie dupa ce te-ai intalnit cu o persoana aflata in incrucatura, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila. Cei mai multi oameni simt empatie fata de o persoana care le vorbeste despre suferintele sale. Insa cei extrem de sensibili le traiesc ca si cum ar fi ale lor.

2. Nu suporti zgomotele puternice, luminile stralucitoare si mirosurile puternice

Citește și:

Daca zgomotul sirenelor sau muzica tare te fac sa te simti nelinistita si te deranjeaza nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine. Inseamna pur si simplu ca esti mai conectata cu natura decat decat majoritatea oamenilor. Asadar, limiteaza expunerea la stimulii neplacuti.

Cercetarile efectuate la la Universitatea din California au aratat ca creierul persoanelor foarte sensibile raspunde intr-adevar mai agresiv decat al celorlalti la situatii haotice precum sunete puternice sau lumini stralucitoare. In general la orice inseamna lipsa de armonie.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.