Setari Cookie-uri

7 reguli de viață pe care ar trebui să le respecți cu sfințenie

Urăști să ți se impună reguli? Te cred, dar crede-mă și tu când îți spun că pe cele pe care le vei citi în continuare o să vrei să le adopți imediat.

5. Gândești prea mult. Oprește-te!

Uneori e bine să iei în calcul faptul că "ce nu știi, nu te afectează", așa că de ce ai vrea să afli toate răspunsurile și tot ce se întâmplă în jurul tău? Gânditul prea mult este una dintre cele mai întâlnite "boli" în zilele noaste. Să fie oare chiar din lipsa de ocupație? Și măcar de am gândi doar pentru noi, dar gândim prea mult și pentru ceilalți, când de fapt noi trebuie să ne vedem doar de capătul nostru de fir. Gânditul în exces poate dăuna grav sănătății, întrucât vine la pachet cu îngrijorarea - ne facem griji fără motiv.

"Există o singură cale către fericire, și anume să încetăm să ne mai facem griji pentru lucrurile care se află dincolo de puterea voinței noastre." [Epictet]

Citește și:

Reguli de viata: inceteaz sa mai gandesti asa mult

Sursa Foto: Shutterstock/ By Sergey Nivens

6. Fericirea este în mâinile tale

Conștientizează asta acum! Partenerul tău nu este dator să te facă pe tine fericită. La fel nici colegii de la birou cu care petreci mai mult timp decât cu omul de care ești îndrăgostită. Nici măcar cea mai bună prietenă, părinții sau surorile nu sunt responsabili de fericirea ta.

Dacă tu vrei cu adevărat să fii fericită, fii! Este dreptul tău, fericirea este în tine, trebuie doar să o lași să iasă la suprafață, trebuie doar să îți dai voie să te bucuri de lucrurile simple care de fapt însemnă totul în această viață.

Reguli de viata: Fii fericita!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Butsaya

7. Zâmbește

Regula numărul 6 se completează perfect cu cea de-a 7-a regulă. Fii fericită și vei zâmbi mai des. Zâmbește mai des și vei ajunge să fii fericită. Zâmbește când primeși un compliment, zâmbește când citești un banc, zâmbește când asculți piesa preferată, zâmbește când vezi o comedie. Zâmbește când îți vezi familia sau prietenii.

Citește și:

Zâmbește când te uiți în oglindă. Zâmbește când cobori în propria inimă.

Reguli de viata: Zambeste

Sursa Foto: Shutterstock/ By Sjale


Ce zici? Ești pregătită să începi o nouă săptănână aplicând noile reguli? Fă pași mici, acordă-ți timp, dar să nu uiți niciodată direcția.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By GlebSStock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.