Setari Cookie-uri

9 pași pentru a deveni o Wonder Woman

Wonder-woman este mai mult decât un film. În fiecare dintre noi se ascunde o Wonder-Woman care abia așteaptă să se manifeste. Fiecare dintre noi dispune de rezerve nebănuite de curaj, creativitate, iubire. Iată nouă pași pentru a le aduce la suprafață.

Noua pasi pentru a devenit wonder woman

1. Fă mișcare

Corpul nostru nu este creat să stea în poziția șezând ore la rând. Din contră, are nevoie de mișcare pentru ca întregul său sistem, inclusiv organele interne să funcționeze așa cum trebuie și nivelul tău de energie să se afle la un nivel optim. Orice fel de mișcare, de la plimbat la dans, echitație și mers la sală este bine venit, mai ales dacă faci asta zilnic.

2. Bea multă apă

Corpul nostru este format în proporție de peste 60% din apă. Avem nevoie de apă pentru a ne hidrata, a ne menține pielea suplă și a elimina toxinele din corp. Apa înseamnă viață.

3. Dormi cât și cum trebuie

Somnul este nu doar perioada în care ne recăpătăm energia fizică și mentală dar în care spiritul nostru merge la școală. Atunci când nu dormim suficient sau dormin prost, capacitatea noastră intelectuală se reduce, lăum decizii greșite și ne enervăm ușor. Intreaga noastră viață are de suferit.

Citește și:

4. Mănâncă sănătos

Cred ca ai auzit expresia ești ceea ce mănânci. Hrana pe care o mănânci te poate umple de energie sau, din contră, ți-o poate fura. De asemenea, fiecare aliment înseamnă energie pe care o aduci în corpul tău.

5. Pune-ți mintea la treabă

O minte iscoditoare și activă te va ajuta să fii creativă în fiecare aspect al vieții tale, să faci din fiecare zi o operă de artă. Vei găsi mai ușor soluții la probleme și provocări, iar întreaga ta experiență va fi mai bogată.

6. Cultivă gânduri pozitive

Gândurile sunt o unealtă puternică de creație a realității. Cultivând gânduri pozitive, pline de iubire și armonie, îți vei crea o viață frumoasă.

7. Meditează

Meditația este una dintre cele mai sigur metode de îmblânzire a minții. Te ajută să îți privești gândurile din postura de observator și să te detașezi de ele și să îți găsești echilibrul interior.

Citește și:

8. Fă ceea ce te pasionează

Unul dintre cele mai sigure moduri de a te bucura de fiecare zi a vieții tale este să faci ce îți place. Chiar dacă nu îți poți dedica tot timpul pasiunii tale, rezervă-ți măcar câteva minute pe zi pentru a o hrăni.

9. Urmeză-ți inima cel puțin o dată pe zi

Mintea îți va da întotdeauna argumente pro și contra în orice situație. Pe când inima va știi calea potrivită pentru tine în acel moment, fără nici o urmă de îndoială.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By El Nariz

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.