Setari Cookie-uri

Șapte pași pentru a atrage mai multă iubire în viața ta

Dacă îți dorești să ai parte de mai multă iubire în viața ta, tu ești cea care trebuie să facă primul pas. Cultivă o atitudine iubitoare, deschide-ți inima pentru a o putea primi și dărui. Pune în aplicare cei șapte pași de mai jos și vei atrage mai multă iubire în viața ta.

Cum sa atragi mai multa iubire in viata ta

1. Oferă și primește îmbrățișări

Îmbrățișarea le oferă oamenilor o stare de bine. Se spune că terapia prin îmbrățișare reprezintă un mijloc puternic de vindecare. Îmbrățișările contribuie la creșterea încrederii între două persoane și apariția unui sentiment de siguranță. Fă-ți un obicei să îmbrățișezi pe cineva de cel puțin cinci ori pe zi.

2. Rememorează o experiență plină de iubire

Atunci când ești cu moralul jos, rememorează o experiență plină de iubire și plasează-ți mâinile în zona inimii. Permite-i corpului să recreeze experiența și să o simtă ca și cum ar fi reală și se întâmplă în prezent. Gândește-te la momentele în care te-ai simțit iubită și apreciată. Practică acest exercițiu zilnic.

Citește și:

3. Practică Ho'oponopono

Acest tip de meditație hawaiană implică vindecarea ta în timp ce îi vindeți pe alții prin curățarea inimii tale de orice blocaje care te-ar putea împiedica să te conectezi profund cu tine și cu ceilalți. Această metodă presupune doar patru pași simpli care se concentrează pe recunoașterea greșelii, iertare, recunoștință și iubire. Trebuie doar să repeți Imi pare rău. Te rog să mă ierţi. Îți mulțumesc. Te iubesc. Practică această meditație cel puțin o dată pe săptămână.

4. Practică recunoștință

Scrie în jurnalul tău cel puțin 10 lucruri pentru care ești recunoscătoare în timpul unei zile. Începe ziua cu recunoștință, deschide-ți inima și lasă mai multă iubire să vină spre tine. Include această practică în rutina ta zilnică pentru a-ți îmbunătăți relațiile, inclusiv cele romantice.

Citește și:

5. Uită-te în ochii celuilalt

Faptul de a privi în ochii persoanei cu care vorbești o face să se simtă apreciată și iubită. Este un mod non-verbal de a-i spune că o vezi și o înțelegi dar și o modalitate eficientă de a stabili o legătură mai profundă cu ea.

Cum sa atragi mai multa iubire in viata ta

sursa foto: shutterstock/ by ouh_desire

6. Acordă-le timpul tău oamenilor care te interesează

Timpul este prețios și să îl petreci cu cei dragi reprezintă o mare investiție emoțională. Nu te lăsa păcălită să crezi că este bine să petreci mai puțin timp cu ei pentru că ești ocupată să faci bani pentru a-i ajuta. Lucruri materiale nu compensează lipsa prezenței și a atenției tale. Timpul pierdut nu mai poate fi recuperat.

7. Urmează-ți inima

Ne ignorăm adesea dorințele inimii pentru că mintea le consideră ilogice și copilărești. Dar inima ta vorbește direct din sufletul tău și ignorând dorințele ei îți ignori adevăratul tău sine. Dacă vrei să devii mai iubitoare și să fii mai conectată cu tine și cu ceilalți, începe să asculți ce are de spus inima ta. Fă zilnic un lucru pe care inima ta îl dorește.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LittlePerfectStock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.