Setari Cookie-uri

Șapte feluri în care îți poți folosi vocea pentru a-ți vindeca sufletul și corpul

Vocea umană este unul dintre cele mai puternice instrumente cu care ne-a înzestrat natura. Vocea poate impune respect, teamă dar poate alina, dezmierda și transmite iubire. Impactul nu se manifetă doar asupra celorlalți dar și asupra noastră înșine.

Sapte feluri in care iti poti folosi vocea pentru a-ti vindeca sufletul si corpul

Sursa Foto: Shutterstock/ By Dean Drobot

Iată șapte feluri în care îți poți folosi vocea pentru a-ți vindeca sufletul și corpul.

1. Cântă cântecul tău preferat

De fiecare dată când auzi cântecul tău preferat, cântă și tu. Acest lucru îți oferă o stare de bine care îți ridică automat vibrația și starea de spirit.

2. Cântă ce îți trece prin cap

Există, de asemenea, momente când te simți inspirată și îți vine să cânți ceva la nimereală. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când ești în mașină sau faci ceva plăcut, fie acasă, fie la serviciu. Acest lucru îți îmbunătățește starea de spirit.

3. Folosește-ți vocea în timpul exercițiilor de respirație

Citește și:

Respirația profundă este o modalitate bună de a-ți liniști mintea și a-ți relaxa corpul obosit. Atunci când scoți un sunet atunci când expirați, beneficiile pe care le obții se dublează.

4. Îngână un cântec

Ingânatul este o modalitate excelentă de a cânta cântecul tău preferat, mai ales când ești sigură de versuri. Acest gest te ajută să te relaxezi și să rămâi calmă. De asemenea, îți relaxezi mușchii tensionați, încetinești respirația, reîmprospătezi mintea și te eliberezi de stres.

5. Cântă afirmațiile în loc să le rostești

Afirmațiile sunt de mare ajutor în cultivarea unei atitudini pozitive, crearea unor noi căi neuronale și manifestarea viselor. În loc să vă reciți afirmațiile, cântă-le. Le vei da mai multă energie pozitivă și, implicit, forță.

Citește și:

Sapte feluri in care iti poti folosi vocea pentru a-ti vindeca sufletul si corpul

Sursa Foto: Shutterstock/ By InesBazdar

6. Țipă-ți durerea

Țipătul este cel mai bun mod de a elibera tensiunile și emoțiile din tine. Asigură-te că faci acest lucru într-un loc unde nu deranjezi pe nimeni. Te vei simți mai calmă iar gândirea ta va fi mai limpede.

7. Râzi

Râsul îți îmbunătățește starea de spirit și elimină stresul și anxietatea. Sa descoperit că atunci când râzi în mod regulat, starea de fericire devine starea ta permanentă de a fi. Acest lucru îți conferă o vibrație și o energie mai ridicate. Pe măsură ce devii mai pozitivă și mai fericită, energia ta curge mai armonios în corpul tău și în centri săi energetici.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By fantom_rd

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.