Setari Cookie-uri

3 pași pentru a avea mai multă putere interioară

Chakra plexului solar (Manipura) este responsabilă nu doar cu coordonarea simțului văzului, a sistemului digestiv și tonifierea generală a organismului, dar și cu energia și puterea noastră interioară.

Atunci când ea este energizată, funcționează în parametri optimi iar asta se simte imediat. Iată ce poți face pentru asta.

1. Dansează pe ritmuri muzicale aprinse, înfocate

În antichitate, războinicii au dezvoltat un dans care echilibrează energiile interioare și întărește puterea și curajul. Să dansezi acest dans înseamnă să te miști în ritmul muzicii ca un vechi războinic până când simte că focul său interior se aprinde, umplându-i corpul de energie și putere. Să ajungi să îți conștientizezi propria putere și să îți susții propriul său adevăr.

O chakră a plexului solar energizată te ajută să depășești orice obstacol, să îți găsești echilibrul și puterea în mijlocul fricii și disconfortului. Alege un cântec care îți oferă un sentiment de curaj și putere și mișcă-ți energic picioarele și a brațele până când tot ceea ce nu îți mai este necesar dispare și corpul tău se simte alimentat energetic. La finalul dansului, scopul tău îți va fi clar, te vei simți plină de pasiune și energie.

Citește și:

Pasi pentru a avea mai multa putere interioara

2. Fă ceva ce idolul tău ar respecta

Toți avem idoli. Acești oameni, imaginari sau reali, sunt modul în care identificăm ego-ul nostru superior, cum ne imaginăm idealurile și valorile noastre într-un caracter. Cu toate acestea, nu este întotdeauna înțelept să te întâlnești cu idolii tăi ci, mai degrabă, să te uiți la idolii tăi ca la nișt e mentori personali interiori. Te poți întreba ce ar face idolul tău într-o anumită situație în care îți este frică sau nu ești sigură. Întreabă-te ce poți face pentru a deveni o ființă umană mai bună și treci la acțiune. Stima ta de sine va crește iar chakra plexului solar va fi mai puternică.

3. Trăiește-ți rușinea cu demnitate

Simțim rușine pentru un motiv. Nu este o emoție rea. Pur și simplu ne spune unde nu reușim să ne exercităm adevărata noastră putere, astfel încât să vedem dacă facem o greșeală. Insă, dacă nu provocăm suferință nimănui și ne urmăm inima făcând ceea ce vrem, dar încă mai simțim rușine, atunci există o problemă. Cu toate acestea, problema nu este în ceea ce facem, ci mai degrabă modul în care ne percepem pe noi înșine. Am fost crescuți spunânduni-se ce să facem ceea ce ne poate face să ne simțim nevrednice de propriile noastre vise și dorințe. De aceea, este nevoie să te confrunți cu rușinea ta cu demnitate. Vezi ce o aduce și întreabă-te ce te poate învăța.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by spixel

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.