Setari Cookie-uri

7 pași pentru a cultiva iubirea în sufletul tău

Decembrie se apropie cu pași repezi, iar sărbătorile de anul acesta pot fi chiar magice. De ce? Pentru că le poți face astfel, cultivând iubirea din sufletul tău. Iată 7 pași care te vor ajuta.

Iubire

sursa foto: shutterstock/by belight

Descopera în tine toate resursele emoționale de care ai nevoie pentru împlinirea personală.

1. Ține un jurnal. Un jurnal servește ca un instrument care te ajută să îți procesezi gândurile și emoțiile. Este un loc unde îți poți arunca toate bagajele emoționale, confuziile, durerile și care te ajută să îți clarifici mintea. Astfel, devine mai ușor să te deschizi și să fii conștientă de dragostea din jurul tău.

2. Fii autentică În orice situație te afli acum, joci un rol în viața altor persoane. Adesea, acești oameni doresc ca tu să joci rolul pe care ei se așteaptă să îl joci. Atunci când acesta este împotriva voinței tale își pierzi autenticitatea și te simți nefericită. Iubirea adevărată apare doar când ești tu însăți.

Citește și:

3. Stabilește granițe sănătoase. Stabilirea granițelor sănătoase nu înseamnă să te închizi în tine. Din contră, este o dovadă de compasiune față de tine și ceilalți. Îți permiți ție și celorlalți să rămâneți sănătoși, echilibrați și capabili de iubire.

4. Spune-ți adevărul. Nu este nevoie să te cerți cu ceilalți pentru a-ți spune adevărul. Fiind autentică, vine de la sine. Fă lucrurile care contează pentru tine chiar dacă acestea par neconvenționale. Nu-ți fie frică să fii diferită. Atunci când ai încredere în cine ești, oamenii îți vor arăta respect.

5. Trimite iubirea oricui are nevoie. Când trimiți iubire, focusul tău este pe iubire. Cu cât te concentrezi mai mult pe iubire, cu atât mai multă iubire atragi. Trimite-le celor dragi iubire în timp ce îți imaginezi că stau în fața ta. Poți face asta și pentru cunoscuți, colegi, sau străini. Trimiterea de iubire este cea mai rapidă cale de vindecare și de creștere a vibrației.

Citește și:

Iubire

sursa foto: shutterstock/by kovop58

6. Ascultă-ți inima. Vindecarea de sine începe prin a-ți asculta inima. Acordă-ți timp pentru tine și pentru a asculta mesajele pe care inima ta vrea să le cunoști. Când îți urmezi inima, îți urmezi fericirea, pasiunea care te direcționează către scopul vieții tale. Oricare ar fi pasiunea ta, iubirea este miezul ei.

7. Practică iubirea necondiționată. Iubirea necondiționată este un loc sacru. Înseamnă să iubești oamenii în ciuda slăbiciunilor, defectelor și chiar a indiferenței lor. Nu uita însă de respectul de sine și nu îi permite nimănui să te abuzeze. Poți iubi necondiționat și de la distanță. Doar iubește din toată inima.

sursa foto front page: shutterstock/

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.