Cu 2300 de ani in urma Platon includea in Republica observatia pertinenta ca o societate se construieste in jurul modului in care isi produce si consuma alimentele. In alegerea alimentelor omul stie foarte putin despre necesitatile sale organice si in schimb este captat in mare masura de dorintele si placerile pe care i le confera produsul alimentar.

Utilizarea celor doua electrocasnice la gatirea mancarurilor preferate au numeroase avantaje: conserva calitatea ingredientelor naturale, esentiale pentru o alimentatie sanatoasa, reduc consumul de grasimi, pastreaza gustul nativ al ingredientelor folosite, reduc timpul folosit pentru gatire in beneficiul unor alte activitati conviviale.

Prajirea este unanim incriminata ca fiind tehnica de gatire cea mai agresiva asupra alimentelor si mai ales cea care conduce la un aport de lipide excedentare fata de nevoile reale ale omului. Gratie unei tehnologii revolutionare datorita careia pentru prajirea unui kilogram de cartofi este suficienta o lingura de ulei, cu ActiFry se obtin efecte dietetice notabile. Cartofii pai pregatiti cu ActiFry au un continut de grasime de doar 3% fata de 16% a celor pregatiti in friteuze clasice sau in tigaie. Se pot prepara deasemeni si legume prajite crocant, carne fripta savuroasa, creveti fripti crocant si fructe, alimente care nu pot lipsi din alimentatia sanatoasa.

Aparatul de gatit in abur VitaCuisine este mai mult decat un aparat, este un prieten al familiei. Proiectat cu 3 sisteme distincte care permit tratarea termica separata fara riscul combinarii aromelor, intreaga familie este satisfacuta. Alimentele pregatite cu VitaCuisine isi pastreaza valorile nutritive, si totodata asigura o alimentatie echilibrata, de importanta maxima in pastrarea sanatatii si in evitarea surplusului de kilograme. Preparate usor si gustos cu VitaCuisine, mancarurile de peste si din legume indeamna la consumul sporit al acestora. Astfel se creste aportul de acizi grasi n-3 in organism.


Dr. ing. Gabriela BERECHET
Consultant Gastrotehnica



  • Kudika

    Sora lui Scărlătescu,Carmen, dezvăluiri din relația fratelui său cu...

  • Kudika

    Cătălin Bordea, mărturisiri despre relația cu Olga Bacari: Nu mai...

  • Kudika

    Dan Bittman, noi dezvăluiri despre viața sa personală și relația cu...

  • Kudika

    Oana Radu și soțul ei divorțează după doar 3 ani de relație?...

  • Kudika

    Theo Rose a primit sfaturi de la Gina Pistol și Smiley. S-a...

  • Kudika

    Reteta zilei: Pui cu dovlecei