(P)Relatia aliment-sanatate

Cu 2300 de ani in urma Platon includea in Republica observatia pertinenta ca o societate se construieste in jurul modului in care isi produce si consuma alimentele. In alegerea alimentelor omul stie foarte putin despre necesitatile sale organice si in schimb este captat in mare masura de dorintele si placerile pe care i le confera produsul alimentar.

Aparatul de gatit in abur VitaCuisine este mai mult decat un aparat, este un prieten al familiei. Proiectat cu 3 sisteme distincte care permit tratarea termica separata fara riscul combinarii aromelor, intreaga familie este satisfacuta. Alimentele pregatite cu VitaCuisine isi pastreaza valorile nutritive, si totodata asigura o alimentatie echilibrata, de importanta maxima in pastrarea sanatatii si in evitarea surplusului de kilograme. Preparate usor si gustos cu VitaCuisine, mancarurile de peste si din legume indeamna la consumul sporit al acestora. Astfel se creste aportul de acizi grasi n-3 in organism.

Dr. ing. Gabriela BERECHET
Consultant Gastrotehnica


Kudika
6 Mai 2010
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri