Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Vitel in stil italian Ingrediente: 4 escalop de vitel 100 ml vin alb 8 frunze de salvie 100 g branza mozarella 1 ramura de cimbru 2 rosii (fara coaja) 30 g unt 2 cepe shalot Sare si piper Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 23 min. 1. Taiati feliute vanata. Puneti pe fiecare escalop cate o feliuta de vanata, pe feliuta – branza mozarella, si cate o frunza de salvie. Sarati si piperati. 2. Puneti escalopul in tava aparatului de gatit impreuna cu bucatele de unt, rosiile taiate cubulete, ceapa shalot si cimbrul. Turnati vin alb. 3. Rulati escalopul si fixati-le marginile cu scobitori. Se prepara la aburi 23 min. Puneti rulourile pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul format in procesul de preparare. Valoare nutritiva: Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si calciu. Valoare energetica: 1 portie contine 399 kkal Proteine: 53 g; glucide: 18 g; carbohidrati: 6 g
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: