Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Curcan in sos de mustar Ingrediente: 4 cotlete din piept de curcan cu greutatea a cate 150 g fiecare (sau piept de curca, taiat in bucati cu grosimea a 1,5 cm) 1 lingura mustar cu seminte de mustar Sare si piper Pentru sos: 1 lingura mustar cu seminte de mustar 1 lingurita cu mustar Dijon 4 lingurite cu cas nedegresat Patru portii, pregatire: 10 min., durata de preparare: 25-30 min. 1. Ungeti carnea cu mustar pe toate partile. Rulati cotletele si fixati-le marginile cu scobitori. Puneti rulourile in tava aparatului. 2. Amestecati mustarul cu casul. Introduceti amestecul obtinut in rulouri. Se prepara la aburi 25-30 min. (durata de preparare depinde de grosimea bucatilor de carne). 3. Scoateti rulourile astfel preparate pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul de mustar. Valoare nutritiva: Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si vitamine din grupa B, precum si doza zilnica recomandata de vitamina B12. Valoare energetica: 1 portie contine 211 kkal Proteine: 36 g; glucide: 7 g; carbohidrati: 2 g
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: