Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei. Pui cu dovlecei Ingrediente: 4 bucati file de pui (fiecare cu o greutate de cca. 150 g) 2 dovlecei de dimensiuni mici 1 jumatate de ardei gras verde 1 jumatate de ardei gras galben 1 rosie mare 1 lingurita cu ghimber pisat Sare si piper 20 g masline negre sau verzi Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 20-25 min. 1. Taiati dovleceii de-a lungul in 8 felii. 2. Puneti fiecare bucata de file de pui intre 2 felii de dovlecel. Rulati si fixati cu scobitori sau legati cu ata de bucatarie. Taiati cubulete ardeiul gras si rosia. 3. Asezati rulourile de pui, ardeiul gras si bucatile de rosie in tava aparatului. Potriviti de sare si piper. Gatiti la aburi timp de 20 – 25 min. Inainte de a se servi la masa presarati pe felul preparat ghimberul pisat si decorati cu masline. Valoare nutritiva: Acest preparat este o sursa bogata in proteine, fier si vitamine din grupa B. Valoare energetica: 1 portie contine 224 kkal Proteine: 35 g; glucide: 8 g; carbohidrati: 3 g
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: