Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sfarsitul de saptamana e foarte incarcat: se incepe in forta joi cu St. Patrick�s Day, vor fi spectacole in aer liber si petreceri in club dedicate zilei Irlandei. Daca nu iti place berea neagra, poti merge la vernisajul expozitiei MEN si la un film din cadrul festivalului One World Romania. Vineri ai petrecere speciala Sex and The City, iar sambata e plin de concerte.

Sfarsitul de saptamana e foarte incarcat: se incepe in forta joi cu St. Patrick’s Day, vor fi spectacole in aer liber si petreceri in club dedicate zilei Irlandei. Daca nu iti place berea neagra, poti merge la vernisajul expozitiei MEN si la un film din cadrul festivalului One World Romania. Vineri ai petrecere speciala Sex and The City, iar sambata e plin de concerte.


Joi, 17 martie

1. Sarbatoreste St. Patrick’s Day in Centrul Vechi, ora 17:00

De ziua Irlandei, in centrul vechi al Bucurestiului (strada Selari - strada Franceza) va avea loc un spectacol in aer liber.

Pe scena vor fi muzica si dans irlandeze: dansatorii Irish Way alaturi de grupul Shannon au pregatit momente muzicale si dansuri traditionale irlandeze. Va urma un concert de Irish/Celtic rock & punk al trupei Blackbeers.

Continua apoi distractia in Hard Rock Cafe (de la ora 20:00) sau in Londophone Pub (ora 21:00), unde te asteapta petreceri dedicate St. Patrick’s Day.

2. Vernisaj @ Atelier 35, ora 19:00

Expozitia MEN a artistei Lea Rasovszky

Lea Rasovszky
inventariaza prototipuri masculine si le deconstruieste in fictiuni mixte ale alteritatii. Celalalt este deopotriva ginerele si seducatorul, tatal si metrosexualul, Ron Jeremy, minerul si faunul. Privit de la distanta, el pare corpul fragmentat, schizoid al unui barbat jumatate inchipuit, jumatate privit insa niciodata in intregime real.

Adresa: str. Selari, nr. 13

3. Lansare aniversara a Revistei Arte si Meserii @ Kulturhaus, ora 21:00

Pentru ca este o data importanta in drumul cultural Paspartu & rAM, il sarbatorim printr-un eveniment special odata cu lansarea numarului 5 rAM, alaturi de personajul coverstory-ului din prima editie, Oigan si de colegul sau de la trupa KUMM, Kovacs Andras printr-un tribute to Andy Warhol.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.