Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sfarsitul de saptamana e foarte incarcat: se incepe in forta joi cu St. Patrick�s Day, vor fi spectacole in aer liber si petreceri in club dedicate zilei Irlandei. Daca nu iti place berea neagra, poti merge la vernisajul expozitiei MEN si la un film din cadrul festivalului One World Romania. Vineri ai petrecere speciala Sex and The City, iar sambata e plin de concerte.

Attic Sale este un targ de obiecte vechi dedicat celor care iubesc sa isi petreaca ore in sir cautand comori in podul casei sau in dulapul bunicilor, rememorand sau descoperind parfumul vremurilor de alta data.

Intrarea libera, adresa: str. Sepcari, nr. 16.

2. Concert Luna Amara @ Fire Club, ora 20:00

Luna Amara vine cu Chihlimbar, Din Valuri Ard si multe piese de pe cel mai recent album Don’t Let Your Dreams Fall Asleep.

Intrarea: 15 ron

3. Concert aniversar 3 ani de Fabrica: Kraak & Smaak @ Fabrica, ora 22:00

Dupa Deceneu si PsychoFreud, urmeaza a treia seara de petrecere cu Kraak & Smaak.

KRAAK & SMAAK (Japanelo Records) - Proiectul Kraak & Smaak a luat nastere cu 7 ani in urma, Mark Knepper, Oscar De Jong si Wim Plug, cei trei olandezi din spatele lui, reusind sa-l transforme intr-unul din cele mai bune produse de export al tarii lalelelor. Au produs 3 albume de studio, zeci de remixuri, peste 200 de concerte live si numeroase DJ seturi.

Cei 3 ani vor fi rasplatiti prin intermediul unui open bar.

4. Concert Mihai Margineanu @ Hard Rock Café, ora 22:30

Folk modern cu Margineanu: nu vor lipsi piese precum "Ma iubeste femeile", "Melci, scoici, raci, craci", "Paraschivo" sau "Femei, femei!".

Pretul unui bilet: 40 ron.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.