Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sfarsitul de saptamana e foarte incarcat: se incepe in forta joi cu St. Patrick�s Day, vor fi spectacole in aer liber si petreceri in club dedicate zilei Irlandei. Daca nu iti place berea neagra, poti merge la vernisajul expozitiei MEN si la un film din cadrul festivalului One World Romania. Vineri ai petrecere speciala Sex and The City, iar sambata e plin de concerte.

Gazda serii va fi Teo (stand-up), iar evenimentul va fi completat de un vernisaj neconventional "rAM – 1 an" si de "Povestiri fara filtru". Toate acestea se vor desfasura in Kulturhaus, incepand cu ora 21:00.

4. Tribut Mike Patton @ Control Club, ora 20:00

Listen to the Beautiful Sounds Of Mike Patton este titlul serii tribut din Control. La pupitrul de dj se va afla Hefe, care va pune piesele cele mai cunoscute ale muzicianului in Front Control (partea din fata a clubului).

Mike Patton este un muzician prolific, cunoscut indeosebi ca solistul Faith No More, el este mult mai mult de atat. Geniul lui muzical sta in spatele unor proiecte precum Mr Bungle, Fantomas, Lovage sau Mondocane, Tomahawk , Maldoror si Peeping Tom.

Intrarea este libera.

5. A inceput Festivalul de Film One World Romania, 16-21 martie

Festivalul de film documentar este dedicat Drepturilor Omului si se afla la cea de-a patra editie. La Bucuresti vor fi proiectate 37 de filme din peste 20 de tari. Filmele selectate vor fi proiectate in 4 cinematografe: Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Corso si Noul Cinematograf al Regizorului Roman.

Programul este disponibil pe site-ul oficial al festivalului "O lume minunata?"


Vineri, 18 martie

1. Concert acustic El Negro @ Wings Club, ora 21:00

Republika Verde prezinta vineri, 18 martie 2011 concert ACUSTIC EL NEGRO si Cvartetul Cantabile.
Construit pe atmosfera roots a sunetelor acustice, este poate cel mai ingrijit concert EL NEGRO din ultima perioada, Cvartetul Cantabile aducand alaturi de spiritul neconventional al trupei, un plus de eleganta, sunet si culoare pura, izvorata din inceputurile muzicii ‘ne-elecrificate’.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.