Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In weekendul 24-27 martie, petrecerile si concertele sunt in floare. Bucurestiul s-a trezit din letargia iernii si pulseaza de viata: lansare de carte, teatru, un targ green si festivalul de film francofon – sunt tot atatea motive sa nu stam in casa la sfarsit de saptamana.


Adidas marcheaza debutul campaniei globale “all adidas" in cadrul unei petreceri neconventionale, unde toti pasionatii de skate, biking, streedance, fashion si muzica sunt asteptati si sa ia parte la o seara plina de energie pe muzica lui Grasu XXL, Bitza si Suie Paparude.

Astfel, hala Automatica (Calea Floreasca 159) se transforma intr-un loc energizant si plin de culoare, unde vor avea loc demonstratii de skate, BMX, freestyle fotbal si baschet, fingerboard si hacky sack, iar cei mai buni dansatori vor impresiona prin show-uri de street dance si break dance. Pentru cei care sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de moda, adidas le pregateste un moment inedit de fashion, de unde ii vor putea gasi sursa de inspiratie din prezentarea uneia dintre colectiile adidas.

MC Shurubel si DJ Raoul vor da startul petrecerii.


Vineri, 25 martie


1. Karaoke @ Hard Rock Café, ora 21:00

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.

2. Gossip Girl Party @ Letters Bar, ora 21:00

Good evening Upper-East siders! Gossip Girl here!
Just in: I hear there's a new "it" place in town
And it's throwing the fashion party of the month.

You know you love me!

xoxo, Gossip Girl

3. Festivalul Filmului Francofon @ Sala Elvira Popescu, 25 martie ora 16:00 – 30 martie ora 16:00

Vineri, 25.03, ora 20:30
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.