Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In weekendul 24-27 martie, petrecerile si concertele sunt in floare. Bucurestiul s-a trezit din letargia iernii si pulseaza de viata: lansare de carte, teatru, un targ green si festivalul de film francofon – sunt tot atatea motive sa nu stam in casa la sfarsit de saptamana.


De la rau la bun. De la anonim la erou. Aproape orice film contine o metamorfoza, surprinzatoare sau discreta, care ne captiveaza si ne alimenteaza nevoia de “mai bine, mai frumos, mai adevarat.”

ShortsUP prezinta evenimentul Metamorfoze. Scurtmetrajele vor prinde viata in jurul lansarii numarului 5 a Decat o Revista, un trimestrial care spune povestile lumii in care traim.

Metamorfoze reale sau imaginare, in filme sau paginile Decat o Revista, vor da viata scenei alaturi de performance-uri live. Una dintre surprizele serii ShortsUP va fi un scurtmetraj semnat Corneliu Porumboiu, care reuseste sa surprinda prefacerile care au loc in satul romanesc.

4. A Party for Sharp People @ Kulturhaus, ora 22:00

In fiecare sambata de la ora 22.00 si sfarsind cu ora 05.00, la clubul Kulturhaus din Bucuresti are loc party-ul denumit sugestiv KulturProgramm.

Stiluri muzicale: rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock

Intrarea este libera.


Duminica, 27 martie


1. Doua povesti de amor, teatru @ Arcub, ora 19:00

Spectacolul "Doua povesti de amor" este un colaj a doua piese scurte scrise de A. P. Cehov: "Ursul" si "Cerere in casatorie".

Protagonistii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biris si Ion Arcudeanu.
Scenografia ii apartine lui Bogdan Spataru. Regia este semnata de Mircea Cornisteanu.

Biletele, in valoare de 31,80 (Categoria I) si de 26,50 (Categoria II) lei, pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB.

2. Concert Alternosfera @ Jukebox Club, ora 23:00

Evenimentul are loc in cadrul Festivalului Zilele Basarabiei la Bucuresti. Alternosfera se afla in turneul de promovare a noului album Virgula.

Intrarea 10 lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.