Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In weekendul 24-27 martie, petrecerile si concertele sunt in floare. Bucurestiul s-a trezit din letargia iernii si pulseaza de viata: lansare de carte, teatru, un targ green si festivalul de film francofon – sunt tot atatea motive sa nu stam in casa la sfarsit de saptamana.

Alaturi de lamai vor urca pe scena cei de la Sketch, o trupa tanara de alternative/garage rock, formata la inceputul anului 2010. Sketch sunt: Radu Dorobantu (tobe), Mircea Steriu (chitara), Daniel Antohi (voce si chitara) si Alexandru Sasu (bass).
Intrarea: 10 lei

6. VEIOZAARTE schimba becul @ Atelierul de Productie Param/ Pam Pam, ora 21:00

Noi iubim rechinii, lucru evident. De aceea, toate veiozele se vor aprinde pentru I HEART SHARKS, trupa berlineza care face fetele sa tipe si baietii sa fie invidiosi. Dar asta nu e tot – filamentul va fi in PERICOL de prajeala cu Matze si ROLF.

Daca e sa zburam, recomandam compania aerian-muzicala NAZCA PLANES. M’N’G poate sa insemne ‘manga’ pentru filojaponezi, ‘mango’ pentru iubitorii de fructe sau ‘mort de beat’ pentru restul. Bogardo’s Way reinterpeteaza bezmetic Bucurestiul slagarelor oldies-goldies, in care felinarele luminau altfel. Lucian Stefanescu, legenda a sunetelor rare de la Europa Libera, radioul de calorifer, va toarna Muzici’n’cap cu voia dvs. Si daca vrei sa fluieri, fluieri de chileanu cu IMPROVISAT (Rufi si Calin Torsan).

Vino sa te joci cu instalatii multimedia si gadgeturi de ultima generatie cand nu mai poti sa dansezi.

Intrarea: 20 lei


Sambata, 26 martie


1. Green Fair @ Greenhours, 26 martie ora 10:00 – 27 martie ora 18:00

Targ de creatie, 100% handmade

Expozitie cu vanzare in gradina: ceramica, haine pictate, genti, obiecte din lemn, diverse accesorii realizate cu drag de tineri artisti.

2. Concert Kumm @ Wings Club, ora 21:00


Adresa: str. Mihai Eminescu, nr. 127 (vechiul "Viitorul" Cinema)

3. Shorts up – Metamorfoze @ Opera Nationala Bucuresti, ora 22:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.