Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara in oras devine suportabila abia la sfarsit de saptamana cand ai un cocktail in mana, iar la terasa un DJ invarte platanele. Cea mai ocupata zi din weekend e joi cand nu vei sti unde sa mergi mai intai. Vineri sunt numai petreceri in program, iar sambata te refaci cu un eveniment fashion la Gradina O.A.R. sau la o proiectie de film scurt la MBD. Duminica o sa inalti zmeie de bucurie!

Vezi aici mesajul video transmis de Rosario Internullo si Adrian Eftimie!
https://www.youtube.com/watch?v=a_-eWwPW1Mo

Intrarea libera!


Vineri, 15 iulie



1. GENUINE.ro @ Carturesti – mansarda, vineri de la 12:00 pana sambata la 22:00

GENUINE.ro este o expozitie cu vanzare dedicata design-ului autohton. Sarbatoreste marcile inregistrate GENUINE.ro ca pe icon-uri nationale.

Designeri si branduri
care vor expune in mansarda Carturesti:

MURMUR; Andra Clitan; Adelina Ivan; Ludmila Corlateanu; Maria Filipescu; Atelier M12; Rue des Trucs; Praf by Laura Vargalui; Oana Vasiloiu; GIUKA; BOLD; Raluca Buzura; Funklinks; Noha Nicolescu.

Adelina Ivan (pictura); Stefan Cosma (fotografie); Aureliu Surulescu (fotografie); Victor-Bogdan Gheorghita (fotografie); Silvia Cornea (obiect); Avem si Noi Super Eroi (ONG).

Conceptul evenimentului este pasari_calatoare.

Proiectie de film: 8 -10 p.m.
15/7/2011: The beauty exchange - un documentar despre circuitul banilor in jurul corpului feminin; un film despre mass-media, despre modelele contemporane ale modei si frumusetii, despre incredere in sine si mai ales, despre bani.

Intrarea libera.

2. Romanian Hits Party @ Shakespeare Café & Bar, ora 23:00

Shakespeare Café&Bar te invita la un super party cu cel mai bun playlist de hituri romanesti si cocktail-uri delicios de racoritoare.

Rezervari: 0729842459 / 0213111992.

Intrarea libera.

3. Petre Inspirescu, Cristi Cons & Vlad Caia @ The Ark, ora 23:30
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.