Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara in oras devine suportabila abia la sfarsit de saptamana cand ai un cocktail in mana, iar la terasa un DJ invarte platanele. Cea mai ocupata zi din weekend e joi cand nu vei sti unde sa mergi mai intai. Vineri sunt numai petreceri in program, iar sambata te refaci cu un eveniment fashion la Gradina O.A.R. sau la o proiectie de film scurt la MBD. Duminica o sa inalti zmeie de bucurie!

Petrecerea incepe la o ora tarzie in The Ark si se termina a doua zi. Va fi o calatorie muzicala surprinzatoare, pregatiti-va sa decolati!

Line-up: Petre Inspirescu, Cristi Cons si Vlad Caia

Intrare: 15 lei - pana la 12.30 / 25 lei - dupa 12.30.

4. Disco Not Disco @ Control Club, ora: 22:30

DISCO NOT DISCO inseamna petrecerea alternativa cu dans, un eveniment din seria A Great Rock'n'Roll Circus Summer.

Oferte de weekend la bar:
Cuba Libre | Skrewdriver | Vodka Apple | Vodka Energy 10 lei

Intrarea libera!



Sambata, 16 iulie


1. Animatie @ Muzeul Benzii Desenate, ora 17:00

In iulie, la Muzeul Benzii Desenate e animatie. Opt scurtmetraje austriece, primul film ceh cu personaje BD si animatii romanesti clasice compun oferta in miscare a MBD din miez de vara.

Sambata, pe 16, 23 si 30 iulie 2011, de la ora 17.00, in sala Auditorium de la etajul 4 al Muzeului National de Arta Contemporana, vor fi proiectate opt scurtmetraje insumand 43 de minute de animatie austriaca din ultimul deceniu: Enter Paradise for €3.20, r: Edith Stauber, All People Is Plastic, r: Harald Hund, Copy Shop, r: Virgil Widrich, Wibbel-Ich & Glück, r: Janina Arendt, Mozart Party 06 (Mozart Minute 15), r: Thomas Renoldner si 3 Minimals, r: Leopold Maurer.

Pe toata durata Muzeului Benzii Desenate, in cadrul programului expozitional, pot fi (re)vazute cateva filme din istoria animatiei romanesti: Uimitoarele aventuri ale muschetarilor, Calatoriile lui Pin-Pin, Conditia Penelopei si episoade din seriile Balanel si Miaunel, Misiunea Spatiala Delta si Mihaela (detalii: www.muzeulbd.ro)

2. JAFF @ Gradina O. A.R., orele 12:00 – 21:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.