Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara in oras devine suportabila abia la sfarsit de saptamana cand ai un cocktail in mana, iar la terasa un DJ invarte platanele. Cea mai ocupata zi din weekend e joi cand nu vei sti unde sa mergi mai intai. Vineri sunt numai petreceri in program, iar sambata te refaci cu un eveniment fashion la Gradina O.A.R. sau la o proiectie de film scurt la MBD. Duminica o sa inalti zmeie de bucurie!

Pentru ca vremea ne-a trimis acasa la ultima editie JAFF, am decis sa ne remontam si sa ne revedem la o data mai prietenoasa meteorologic. Care a ramas sambata, 16 iulie, conform cu soarele si gradele din termometru.

Cocktailuri efervescente, dulciuri de-ti bati copiii, reviste si muzici de energizare, moda si frumusete, plus concursuri unul si unul – toate te asteapta la O.A.R. sambata asta!

BRANDSTALK premiaza un designer cu o sedinta foto profesionala pentru ultima sa colectie, asa ca vino si voteaza-ti favoritul la targ!

Degusta bunatati slow food by Absolutely Tasty si Omnivore’s Dilemma

MioBio te provoaca la relaxare cu produse cosmetice bio, ORLY iti coloreaza unghiile, iar LA BIBLIOTHEQUE te rasfata cu premii la spa si salon.

BIPOLAR iti face cadou o pereche de pantaloni chic, iar imbracamintea si accesoriile HYPE vin de la ALINA ENE, MODAMANIA, GABRIELA URDA, AnTanTe, OANA LAZAR si BUYHAND.

Rasfoieste DECAT O REVISTA la umbra visinilor si bea un cocktail moka la Happy Hour.

Coloana sonora e asigurata de Penelope Pope (experimental/electronic)/RO si SHARKY (ripstyle)/RO

Adresa Gradina OAR: Arthur Verona, nr. 19
Intrarea libera

3. Concert Maria Radu @ Hard Rock Café, ora 22:00

Pe 16 iulie, Maria Radu, una dintre cele mai bune voci din Romania, revine pe scena Hard Rock Cafe. Interpreta hit-ului “Zbor” a pregatit un show dinamic, cu piese din repertoriul propriu (Miss Everything, Too Late for You, Dorul), dar si cover-uri celebre. Cunoscuta pentru energia pe care o emana in timpul show-ului, artista promite un spectacol ce se va ridica la inaltimea asteptarilor fanilor sai.

Sambata, de la ora 22:00, Maria Radu va incinge atmosfera la Hard Rock Cafe!

Intrarea la concert este libera.


Duminica, 17 iulie



1. Zmeuventura @ Parcul Tineretului, ora 17:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.