Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

La sfarsit de vara, orasul incetineste si te invita sa te relaxezi: uita de trafic si de saptamana de munca, redescopera mediul urban in linistea si racoarea unei gradini. Concertele te vor anima si te vor face sa iti reintri in ritm. Septembrie e-aproape aici!

Va asteptam joi, 25 august, la Gaia BoutiqueClub (strada Tarmului 19), pentru a aduce un ultim omagiu alb verii ce se apropie de final si pentru a marca inceputul unei povesti care va urma: “Japanese Funeral – Hosted by Ovidiu Buta”.

3. Let the blues time roll @ Gradina OAR, ora 20:00

Marcian Petrescu & Trenul de Noapte vor anima atmosfera cu ritmuri de blues, boogie si rock&roll.

Marcian Petrescu - muzicuta, voce
Rares Totu - chitara
Robert Ardeleanu - bass
Constantin Barbaselu - baterie

Rezervari: 021 650 2020.

4. Partizan @ Clubul Taranului, ora 21:00

Partizan te invita la un concert aniversar.

In deschidere va canta trupa Monarchy.

Intrare: 20 lei.


Vineri, 26 august


1. Disc 08 w/ Lewie Day aka Tornado Wallace @ Berlin Club, ora 21:00

Chicago a dat nastere house-ului, Detroit are techno, Berlin - minimal, Londra are o cultura rave de proportii greu de masurat. Producatorii din Melbourne insa, multi dintre ei abia trecuti de 20 de ani, amesteca stilurile muzicale cu o maiestrie nonsalanta care iti confirma ca Australia se transforma foarte rapid intr-un continent si pe harta lumii electronice si a muzicii de club. Fie ca vorbesti de "fantasticul barbat" Mic Newman, de italo-australianul Vincenzo si de Griffin James aka The Francis Inferno Orchestra, sau de Softwar si Superbreak, din Sidney, australienii se incapataneaza fara exceptie sa isi pastreze cea mai de pret virtute artistica - originalitatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.