Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

La sfarsit de vara, orasul incetineste si te invita sa te relaxezi: uita de trafic si de saptamana de munca, redescopera mediul urban in linistea si racoarea unei gradini. Concertele te vor anima si te vor face sa iti reintri in ritm. Septembrie e-aproape aici!

O fabrica de jucarii ce pare sa functioneze perfect pana cand una dintre jucarii observa ca lucrurile sunt mult mai complexe decat lasa sa se inteleaga cei care trag de sfori.

Durata: 1h20
Pret bilet: 25 lei

Godot Cafe Teatru: https://www.godotcafeteatru.ro/

2. Gradina cu Artisti @ Gradina Icoanei

Sambata si Duminica, 27 si 28 august a.c., in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2) pentru toti iubitorii de arta, se deschide „Gradina cu Artisti”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 4-a editie se va desfasura intre orele 11:00 si 20:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativa a deseurilor) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii „hand-made”. Gradina cu Artisti se va anima, in ultimul weekend de august si prin: jonglerii, dans irlandez si cantari la chitara.

Amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in Gradina cu Artisti si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la ateliere de creatie. Artisti priceputi, veniti din toata tara, vor incerca, timp de doua zile, sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele: picturii, prelucrarii lutului si ale bijuteriilor „hand-made”.

3. Concert Antract @ Hard Rock Cafe, ora 22:00

Daca “stai la birou pana noaptea tarziu” si “drumul spre casa parca nici nu-l mai stii” pentru ca ”seful te tine mereu ocupat”, inseamna ca si tu esti “prea lucid pentru lumea asta”! Asa ca lasa tot si vino sambata, 27 august, de la ora 22:00, pe terasa Hard Rock Cafe si distreaza-te alaturi de trupa ANTRACT si cea mai noua piesa a lor, “Lucid”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.