Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

La sfarsit de vara, orasul incetineste si te invita sa te relaxezi: uita de trafic si de saptamana de munca, redescopera mediul urban in linistea si racoarea unei gradini. Concertele te vor anima si te vor face sa iti reintri in ritm. Septembrie e-aproape aici!

Lewis Day nu-si imagina probabil in 2005, cand implinea 19 ani si dadea drumul primului release, ca in cativa ani isi va lua un al doilea nume de producator, va fi adoptat de Jimpster in familia Delusions of Grandeur si ii va avea ca frati mai mari pe The Revenge, Trickski, Manuel Tur si Session Victim. Pentru ca, dupa cum singur explica: "there's a plethora of amazing producers and DJs in Melbourne whose international anonymity is purely a result of their physical distance from the rest of the world".

Hardcore Bolivia - debut / 9 pm, pe terasa

Surround Around Sound - opening

Tornado Wallace (Delusions of Grandeur / Melbourne, OZ)

Logan - farewell session

acces 20 lei


2. Concert Travka @ Club A, ora 23:00

Travka ("ierbusoara" in limba rusa) s-a infiintat in 2002, la Focsani. In cei opt ani, trupa a adunat peste 350 de concerte si a lansat doua albume - "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau sa simt Praga" (2007). Trupa este formata din George Gadei (voce), Alexei Turcan (chitara), Misha Galca (chitara), Razvan Rusu (bass) si Cristian Chirodea (tobe).

3. Disco not disco @ Control Club, ora 22:30

DISCO NOT DISCO cu Cliza

Vineri si Sambata biletul pentru Control Day Out va putea fi achizionat din club la pretul de 40 lei !

Weekend Offers:
Cuba Libre | Skrewdriver | Vodka Apple | Vodka Energy 10 lei

Intrarea libera!


Sambata, 27 august


1. Spectacol de teatru The Position @ Godot Cafe Teatru, ora 21:00

Cu: Mihai Calin, Laurentiu Banescu, Istvan Teglas, Lucian Pavel, Catalin Neamtu, Daniel Popa si Alexandra Salceanu

Sase barbati asteapta pe rand sa fie intervievati pentru „o pozitie” intr-o companie. Toti sunt imbracati cu costume, camasi si cravate identice. Poarta pantofi identici si tin in mana acelasi tip de servieta. Au acelasi nume! Si totusi...cel de-al saselea barbat este diferit!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.