Setari Cookie-uri

Gorillaz si Elliot Brown in Competitia de Videoclip & Advertising la Anim'est 2011

La Festivalul International de Film de Animatie Anim'est 2011, 25 de titluri internationale concureaza pentru castigarea Premiului pentru Cel mai Bun Videoclip. Cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun Clip Publicitar se anunta si ea stransa, 27 de spoturi fiind supuse atentiei Juriului.

Din juriul sectiunii Videoclip & Advertising fac parte, in acest an, Tobias Gundorff Boesen, castigatorul de anul trecut al Premiului pentru Cel mai Bun Videoclip, pentru Out Of The Forrest – The National Slow Show; Hypno (Bogdan Moldoveanu), unul dintre cei mai activi si mai apreciati regizori de clipuri publicitare din Romania, si cel care semneaza regia spoturilor oficiale Anim’est din 2008 pana in prezent, si Dj Vasile (Lucian Stan), unul dintre artistii care au pus bazele muzicii electronice in Romania, membru fondator al trupei Shukar Collective, un proiect revolutionar care exploreaza ritmurile traditionale ale ursarilor prin tehnici moderne de sampling digital.

Pe langa proiectiile din salile de cinema, in doua calupuri separate, titlurile selectionate in competitia Videoclip & Advertising vor putea fi urmarite in seara de joi, 13 octombrie, in clubul oficial al festivalului, Control. Proiectia-maraton va fi urmata de concerte si de un afterparty. Pretul unui bilet este de 25 de lei si permite accesul la proiectii, concerte si petrecere.

Abonamentele (Festival Pass), Biletele de 10 proiectii, dar si Biletele Individuale pentru Galele de Deschidere si Inchidere ale Anim'est 2011 s-au pus in vanzare in reteaua Ticketfan – online, pe site-ul www.ticketfan.ro, dar si in magazinele Flanco din toata tara si Libraria Engleza Anthony Frost din Bucuresti. Pana pe data de 15 septembrie, Festival Pass-ul Anim'est poate fi achizitionat la pretul special de 110 lei.

Cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Anim'est va avea loc in perioada 7-16 octombrie 2011 la Cinema Patria, Sala ArCuB, Cinema Union si Club Control din Bucuresti. Pentru prima data pentru un eveniment major de film din Romania, Anim'est va organiza o editie speciala, la Chisinau, Republica Moldova, in perioada 3-6 noiembrie 2011. Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membrul al retelei pan-europene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al Ogilvy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.