Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Toamna aduce un weekend bogat in evenimente: dans contemporan si performance la Festivalul eXplore, animatie la cea de-a 6-a editie Anim'est plus concerte in cele mai tari cluburi si filme de renume pe ecranele de la noi. Tu ce alegi?

Programul intregului festival este disponibil pe site-ul oficial: https://www.animest.ro/program.aspx?date=07.10.2011

Chestionabil 2. Chestionabil 15 cu Jacques Greene @ Malmaison, ora 22:30

Jacques Greene este, fara indoiala, unul dintre cele mai ”toride” nume ale lui 2011. Venind dintr-un oras care si-a capatat din nou aerul de metropola muzicala, Montreal, Jacques se inspira cu abilitate din generosul patos al R&B-ului, la fel ca si concitadinii sai mai pop Drake si The Weeknd. Prin cele cateva release-uri de pana acum iesite la label-uri care au muzica ”forward thinking” pusa-n frunte (Night Slugs, LuckyMe, UNO), excelentul producator canadian si-a demonstrat tehnica ireprosabila de a insufla euforie house-ului si garage-ului, folosind din plin ”carligele” vocale (sample-uri) si instrumentale atat de simple si eficiente ale R&B-ului.

De altfel, ultima sa productie este chiar un EP de re-edituri proprii ale unor hituri R&B, care, manipulate de butoanele sale, devin niste imnuri post-dubstep. Elogiat recent de critica si pentru unul dintre cele mai reusite remixuri Radiohead, Jacques Greene vine la Bucuresti la Chestionabil 15 sa ne euforizeze asa cum stie el mai bine!

Citește și:

In deschidere:

Hipdiebattery Live
Herne
Bogman


Intrare: 25 de lei
Adresa Malmaison: Calea Plevnei 137A

3. TiPtiL @ Madame Pogany, ora 21:00

Seria performace-urilor live de vineri continua, pe 7 octombrie, cu concertul trupei TiPtiL. Seara va fi completata de un after-mix de bossa nova , jazz, soul & funkal lui Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.

Infiintata in septembrie 2009 , trupa TiPtiL inseamna Raluca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara).

TiPtiL s-a bucurat inca de la inceput de mare succes si a fost invitata sa participe la numeroase festivaluri (Festivalul Club A, B’ESTFEST 2011, cea de-a zecea ediție a TiFF-ului, etc), concursuri sau la diverse emisiuni TV, printre care si apreciatul show cultural Garantat 100%, de la TVR.

Citește și:

In noiembrie 2010, TiPtiL devenea finalista concursului Global Battle of the Bands, iar in luna decembrie a aceluiasi an, regizorul Catalin Bugean realiza primul videoclip al trupei, pentru piesa „Spune-mi!”.

Pe 29 mai 2011, la invitatia Institutului Cultural Roman din Berlin, TiPtiL a reprezentat Romania, sustinand un concert in cadrul evenimentului Romanian Music Nights la Berlin.

”Muzica TiPtiL, expresia unica a impletirii personalitatilor membrilor formatiei, se revarsa in adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-inaltatoare. Cu alte cuvinte si fara a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL traieste!”

Intrare : 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Smurfs 4. Program de weekend Grand Cinema Digiplex Baneasa Shopping City

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.