Setari Cookie-uri

Chefuri si cantari la Clubul Taranului, cu Les Films de Cannes a Bucarest

In primele trei zile de festival, pe 14, 15 si 16 octombrie, proiectiile de filme de la Cinema Studio si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor fi urmate de petreceri la Clubul Taranului

Petrecerile vor fi organizate in parteneriat cu Clubul Taranului, din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Editia a doua a Les Films de Cannes a Bucarest va avea loc intre 14 si 20 octombrie, la Cinema Studio si Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Evenimentul aduce, in premiera, cateva dintre filmele apreciate sau premiate la recent incheiata editie a festivalului de pe Coasta de Azur: thriller-ul cu accente horror „La piel que habito”, in regia lui Pedro Almodovar, „Route Irish”, al lui Ken Loach (ambele distribuite in Romania de Independenta Film), „Le Havre”, in regia lui Aki Kaurismäki (premiul FIPRESCI la Cannes 2011), „Elena”, de Andrei Zviaghintev, recompensat cu Premiul special al juriului sectiunii Un Certain Regard.

Tot in premiera vor rula si „Arirang”, de Kim Ki-duk (Marele Premiu Un Certain Regard), si „Play”, in regia lui Ruben Östlund, distins cu premiul Coup de Cœur al sectiunii Quinzaine des Réalisateurs. Laureatul cu Palme d’Or, „The Tree of Life”, in regia lui Terrence Malick - cu Brad Pitt si Sean Penn pe afis – va avea una dintre putinele proiectii in Romania, pentru ca pelicula nu va rula in cinematografe. In program se vor regasi si „Melancholia” lui Lars Von Trier, distribuit in Romania de Independenta Film, sau „Midnight in Paris”, comedia lui Woody Allen.

Citește și:

Celelalte filme si evenimente din festival vor fi anuntate in zilele urmatoare. Programul Les Films de Cannes a Bucarest va fi disponibil, in luna octombrie, pe site-ul www.filmedefestival.ro. Biletele pot fi achizitionate incepand de luni, 10 octombrie, de la casa de bilete a Cinema Studio.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.