Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Citeste mai jos despre propunerile noastre pentru weekend si alege evenimentele care ti se potrivesc cel mai bine.

Filme scurte premiate despre infidelitate si tablourile piesei "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (regia Chris Simion) isi vor da replica pentru a compune un happening neconventional, in premiera in Romania. Filmul si teatrul vor anula granitele si vor compune o reprezentatie eclectica, dar cu acelasi suflu: urban, apropiat de trairile si nedumeririle cuplurilor contemporane.


Biletele se vor pune in vanzare inainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului.
2. Concert The Ascent of Everest @ Kulturhaus, ora 20:00

Cu ocazia aniversarii unui an de concerte prin Bucuresti si prin tara La Chambre Du Chat va invita pe 23.10.2011, in colaborare cu FRONT si Post-Rock.ro in KULTURHAUS la concertul: The Ascent of Everest (Us), Mental Architects (Bg) & Ten (Uk).

Intrarea la acest eveniment este GRATUITA!

Program :
20.00 – Open Doors
20.30 – TEN (Ambiental-Shoegaze - UK)
21.30 – Mental Architects (Post-Rock, Math-Rock - Bg)
22.30 - The Ascent Of Everest (Post-Rock, Shoegaze, 21st Century Classical - US)

La Chambre Du Chat este o agantie de booking infiintata in octombrie 2010 la Bucuresti. LCDC promoveaza diversitatea muzicala, aducand nume precum : Soviet Soviet (It), Arms and Sleepers (Us), Jeniferever (Swe/Ger), Gifts From Enola (Us), Bloodgroup (Is), Mr Meeble (Us), Radare (Ger), The Shaking Sensations (Den), Keira is You (Pl), Low-Fi (It), reusind, astfel sa se ridice la nivelul statusului pe care l-a adoptat : “Mindblowing music for outstanding people!”

The Ascent Of Everest

Sound-ul celor de la The Ascent of Everest, considerat a fi o anomalie frumoasa a lumii muzicale underground, reuseste printr-o elegiatica si asurzitoare eleganta sa transpuna emotiile fiecarui ascultator. Cei opt membri AOE au ajuns sa realizeze acest simfonic post-rock combinand note clasice de muzica avantgardista cu rifturi de rock.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.