Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Citeste mai jos despre propunerile noastre pentru weekend si alege evenimentele care ti se potrivesc cel mai bine.

2. DJ Andy Smith (ex-Portishead) @ Madame Pogany, ora 23:00

Pe 22 octombrie , dj-ul ANDY SMITH revine in Romania, la Madame Pogany, alaturi de MC HONEYBROWN. Seara va fi deschisa de live mix-ul lui George Stanca aka Notsocommon Dj. Be there!

Intrarea este libera.
ANDY SMITH & MC HONEYBROWN

In setul lui Andy Smith, de la Madame Pogany, veti recunoaste scratch-uri al unor piese cu influente old school (anii 70, 80, 90 ) de Hip Hop, Soul, Funk, Boogie, Reggae , mixate cu vibe-uri de petrecere in stil Bristol.

Numele lui Andy Smith este asociat cu Portishead, datorita elementelor de hip-hop scratch DJ-ing care completeaza si definesc sound-ul cunoscutei trupe trip-hop pe primele doua sale albume. Smith era deja cunoscut printr-o cariera solo sau in colaborarea cu alti artisti internationali si inainte de a fi membrul trupei Portishead, atat ca dj cat si ca producator, sample supplier & record compiler.

Citește și:

Andy a devenit unul dintre cei mai respectati dj de club si un nume de referinta in industria muzicala. Din 1998 , lansa albume cu mixuri de mai multe genuri, combinand scratching de vintage funk, R&B si Soul cu Hip Hop contemporan.

3. The Beatbox, concert tribut The Beatles @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

Yesterday”, “Let It Be”, “Hey, Jude” - o replica perfecta a legendarilor The Beatles reinvie nebunia anilor ‘60, sambata seara, la Hard Rock Cafe. Proiectul The Beatbox s-a nascut in Italia, dar a facut o spectaculoasa cariera internationala, obligand critica sa admita ca cei patru muzicieni de la Roma seamana perfect cu celebrii lor predecesori: arata la fel, canta la fel si se misca la fel. “Oare sunt chiar cei de la Beatles pe scena?“, se intreba Moscow Times dupa primul concert pe care italienii l-au sustinut in Rusia. La primul show in Romania, The Beatbox promite sa rascoleasca amintirile unei generatii, cu o aventura in epoca de aur a rock-ului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.