Evenimentele saptamanii au cam inghetat, dar nu de tot! Fa-ti curaj si iesi din casa, nu vei regreta. Petrecerile din weekendul asta sunt cu muzica de suflet: Al Jawala, Dilated Peoples si Bonobo vin sa te incalzeasca. Distractie placuta, ne vedem pe gheata!

Evenimentele saptamanii

Joi, 2 februarie

1. Expozitie de fotografie Urme de Tudor Borduz @ Atelier 35, ora 19:00
2-17 februarie 2012

Vernisaj: joi, 2 februarie 2012, ora 19.00
expozitie UrmeTudor Borduz izoleaza fragmente din traseul urban de zi cu zi, recuperandu-le vizual printr-un tablou hiper-realist al unei lumi in care instalatiile si obiectele sunt privite ca arta involuntara sau readymade-uri. Un copac aplecat reverentios in calea trecatorilor, scheletul de arcuri al unei saltele, sprijinit pe doua caramizi de BCA sau eleganta cu care o sarma de cablu infipta in pamant se apleaca aspura Dambovitei isi revendica poetica in spatiul galeriei. “Ma atrage ingenuitatea oamenilor si imi place sa scormonesc. Nu imi dau seama de unde a pornit, pur si simplu m-am trezit cu o gramada de fotografii care, in timp, s-au transformat intr-o colectie”, spune artistul.

Tudor Borduz s-a nascut in 1987 in Timisoara, unde a absolvit un liceu cu profil de real. A urmat cursurile de fotografie la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, urmand apoi cursurile de masterat ale aceleiasi universitati. Prima sa expozitie solo, “Nu te uita” a avut loc in 2009, urmata in 2011 de expozitia din cadrul Noptii Albe a Galeriilor din Bucuresti, cu titlul “The Catch”
ambele la galeria Kollector.

Galeria ATELIER 35: Str. Selari nr. 13, Bucuresti
Program de vizitare: luni-vineri, 11.00-19.00

Baris K2. Pasa Baris K + Khidja + Dreamrec in Unghi Triunghi #3 @ Control Club, ora 23:00

Va asteptam joi pe ringul de dans, pentru o a 3a editie a party-ului UNGHI TRIUNGHI, ”patronata” de Rusu & Flore (aka Khidja). Invitatii lor speciali sunt BARIS K (Turcia) & DREAMREC.

Come by for an unforgettable disco kebap, naked bellies and the genie in the lamp.

Evenimentele saptamanii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: