Setari Cookie-uri

SI NOI CE MAI MANCAM - Noua ordine alimentara

Prof. Gheorghe Mencinicopschi si Coreus Publishing lanseaza SI NOI CE MAI MANCAM - Noua ordine alimentara, volumul 1, o carte revolutionara despre alimente si industria alimentara, dar si o carte educativa despre cum sa mancam si sa gatim sanatos.

9. “Prelucrarea casnica si industriala alimentelor/Gastronomia nutritionala” - continuand stilul dezvaluirilor, aflam cat de sanatoase sunt mancarurile pregatite la gratar, la cuptorul cu microunde etc. Mai mult, acesta este un capitol educativ care ne invata regulile de gatit sanatos si despre cum sa alegem ingredientele in prepararea mancarurilor.

10. “Concluzii despre a manca bine si corect”.

Cartea poate fi achizitionata de la librariile si chioscurile din toata tara la pretul de 45,90 RON sau direct de pe site-ul www.doctormenci.ro.

Despre doctor Menci:

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, este o personalitate activa in domeniul alimentatiei, participand la numeroase congrese nationale si internationale, precum si la stagii de pregatire la institute de renume din strainatate.
Absolvent al Facultatii de Biologie – Biochimie din Bucuresti, ca sef de promotie, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi a sustinut teza de doctorat in Enzimologie.

Multiplele specializari in biologie moleculara, inginerie genetica, biotehnologie, design alimentar, siguranta alimentelor, nutritie umana, dietopreventie, dietoterapie il transforma pe prof. Mencinicopschi intr-o voce puternica care militeaza pentru o alimentatie sanatoasa.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.