Setari Cookie-uri

9 Baieti rai de la Hollywood care nu te lasa sa dormi

Hollywood a facut din personajul tanarului rebel o formula de box-office. Filmele ajung sa insemne mai mult insa atunci cand un "bad boy" coboara de pe marele ecran si intra in vietile noastre devening un model pentru baieti si o obsesie pentru fete.

Hollywood a facut din personajul tanarului rebel o formula de box-office. Filmele ajung sa insemne mai mult insa atunci cand un "bad boy" coboara de pe marele ecran si intra in vietile noastre devening un model pentru baieti si o obsesie pentru fete.

9. Johnny Depp, Cry-Baby (1990)

Cry-Baby e un rebel carismatic, liderul unei gasti de cartier. Stie sa cante ca Elvis si ii curge o lacrima dupa fiecare piesa. Adolescentele vulnerabile nu au cum sa ii reziste unui baiat rau, iar cand acesta arata ca Johnny Depp, nici macar nu mai incearca. Tatii ar trebui sa se ingrijoreze. Nu de alta, dar baietii ca el stiu sa sarute frantuzeste !




8. John Travolta, Grease (1978)

Problema cu baietii rai din filme e ca odata ce au trecut niste ani incepi sa te indoiesti daca mai sunt cu adevarat cool. E ca atunci cand, deja femeie matura, descoperi o fotografie a tipului pe care il idolatrizai in liceu: ti se pare un slabanog cu o freza penibila. In secventele de mai jos, John Travolta arata bine, nu zicem nu, dar parca e ceva in neregula cand il auzi cantand, felul in care atinge notele inalte...hm.




7. Patrick Verona, 10 Things I Hate About You (1999)

Patrick Verona (Heath Ledger) e nou in scoala si un inadaptat prin definitie. Accepta pariul de a o cuceri pe Katerina (Julia Stiles) si porneste un intreg ritual de seductie. Reuseste sa o dea pe spate cantandu-i "Can't Take My Eyes Off of You?" pe stadionul liceului. Ii face cadou si o chitara. Pana la urma, e filmul care le-a dat adolescentelor iluzia ca iubitii lor neatenti si nerespectuosi s-ar putea transforma, la fel de usor, in Fat Frumos.




6. James Dean, Rebel Without a Cause (1955)

James Dean este imaginea iconica a rebelului fara rost: si-a trait viata intens, a murit violent la 24 de ani, iar Hollywood nu l-a lasat sa fie uitat: e singurul actor care a primit doua nominalizari postume la Oscar. In anii '50, joaca rolul lui Jim Stark, un adolescent neinteles de nimeni si, mai ales, nu de parinti. E un pusti alienat si singur care ajunge sa fie implicat in batai periculoase si in curse rapide de masini: regula jocului e sa se accelereze spre o prapastie, iar pariul e ca primul care vireaza e las.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.