Setari Cookie-uri

9 Baieti rai de la Hollywood care nu te lasa sa dormi

Hollywood a facut din personajul tanarului rebel o formula de box-office. Filmele ajung sa insemne mai mult insa atunci cand un "bad boy" coboara de pe marele ecran si intra in vietile noastre devening un model pentru baieti si o obsesie pentru fete.



5. Robert Pattinson, Remember Me (2010)

Mai nou se spune ca fetele sunt innebunite dupa doua lucruri: rebeli si Robert Pattinson. Nu ca el nu ar intra la categoria rebelilor, dar starul din Twilight, in plina ascensiune, se bucura de un statut special datorita popularitatii lui. Lasand deoparte atitudinea vampirica, Pattinson e un singuratic sexy in noul sau film Remember Me.




4. Baietii din Ocean’s Twelve (2004)

George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon + Andy Garcia, toti intr-un singur film ?? Ce nebunie!
O gasca de infractori si un proprietar de casino-uri se infrunta, spre deliciul doamnelor, intr-o poveste perfecta: actiune (fara prea multa violenta), replici amuzante, destinatii diverse, suspans si, in loc de baieti rai, barbati carora le place riscul.




3. Joaquin Phoenix, Walk the Line (2005)

Johnny Cash a fost unul dintre cei mai importanti muzicieni din sec. al 20-lea, depasind cu mult genul muzical country. Cunoscut ca omul imbracat in negru care dadea concerte pentru prizonieri in inchisori, indragostit de cantareata June Carter, el e tipul sobru, cu o voce profunda, care a avut o copilarie grea si o maturitate problematica. La sfarsitul anilor '50, a devenit dependent de alcool, amfetamine si barbiturice. Povestea vietii lui a fost ecranizata, cu Joaquin Phoenix in rol principal.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.