Setari Cookie-uri

9 Baieti rai de la Hollywood care nu te lasa sa dormi

Hollywood a facut din personajul tanarului rebel o formula de box-office. Filmele ajung sa insemne mai mult insa atunci cand un "bad boy" coboara de pe marele ecran si intra in vietile noastre devening un model pentru baieti si o obsesie pentru fete.

2. Frank Abagnale Jr., Catch Me If You Can (2002)

Poate ca Frank Abagnale Jr. (Leonardo DiCaprio) nu e un tip dur, dar stie sa fie baiat rau folosindu-si istetimea. Escrocheaza cu eleganta si speculeaza, in ciuda proverbului, ca haina-l face pe om. Imbracand un costum, Frank intrupeaza rand pe rand un pilot, un doctor si un avocat. Falsifica cecuri, fura milioane de dolari si se culca cu multe femei – totul inainte de a implini 19 ani.




1. Tyler Durden, Fight Club (1999)

Ed Norton e naratorul fara nume din Fight Club (ecranizarea romanului omonim de Chuck Palahniuk). Dar nu el e baiatul rau, ci alter-ego-ul sau Tyler, interpretat de Brad Pitt. Cu toate ca Tyler Durden exista doar in mintea personajului principal, el intruchipeaza rebelul care iti va schimba viata pentru totdeauna, cel care te va elibera de regulile si obiceiurile societatii contemporane. La final te simti de parca ti-ai aruncat in aer viata.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.