Setari Cookie-uri

Top 10 copii celebri care au dat-o in bara ca adulti!

Copiii-vedeta de la Hollywood au o reputatie pe cat de proasta, pe atat de trista. Vanati de presa, exploatati de parinti si de producatori, petrecandu-si copilaria pe platourile de filmare sau in studiouri, cei mai multi (si cei mai celebri) au ajuns in centre de dezintoxicare, la inchisoare sau, mai rau, si-au gasit sfarsitul de tineri.

7. Surorile Olsen

Gemenele Mary-Kate si Ashley nu fac exceptie de la soarta copiilor-vedete si s-au inscris pe acelasi parcurs al auto-distrugerii, dar cu ceva mai multa discretie. Surorile Olsen au devenit celebre datorita filmelor pentru copii, dar expunerea in lumina reflectoarelor a avut consecinte. In 2004 Mary-Kate s-a internat intr-o clinica din cauza anorexiei, au existat si zvonuri despre probleme cu droguri; in timpul asta Ashley petrecea pana la limita, fiind surprinsa de paparazzi intr-o stare jalnica. Un episod recent in viata controversata a gemenelor a fost moartea timpurie a lui Heath Ledger: se pare ca Mary-Kate se intalnea cu actorul si se crede ca ea i-ar fi dat droguri. Asa s-ar explica de ce maseuza care l-a gasit pe Heath inconstient a sunat-o de doua ori pe Mary-Kate inainte sa sune la urgente.




6. Lindsay Lohan

La 11 ani, Lindsay Lohan a aparut prima oara pe ecrane in productia Disney The Parent Trap, interpretand un dublu rol. Pe langa filmele pentru adolescenti, Lindsay si-a inceput cariera si in muzica. Dupa blockbustere si videoclipuri, tanara actrita a ajuns si in cluburi. Iar odata ce a cunoscut viata de noapte si petrecerile cu droguri, nu a mai fost cale de intoarcere. In 2007 a fost arestata de doua ori pentru ca a condus sub influenta alcoolului si pentru detinere de cocaina. Nu a respectat termenii eliberarii pe cautiune si a fost condamnata la 3 luni in inchisoare. Mai nou, avocata se gandeste sa o lase balta.




5. Drew Barrymore

In rolul lui Gertie din E.T., Drew Barrymore e cel mai dulce copil. Dar nu a durat mult pana cand a inceput sa se vada presiunea vietii la Hollywood. Nu a durat mult deloc. Vanata de presa, Drew a fost fotografiata fumand la 9 ani, consumand alcool la 11 si drogandu-se la 12. Abia intrata in adolescenta, Drew era dependenta de cocaina: a fost de doua ori la dezintoxicare inainte sa fi implinit 14 ani. Dupa ce a scapat de droguri, a avut cateva momente de exhibitionism ajungand din nou pe prima pagina a ziarelor de scandal. Dupa o copilarie socanta, Drew s-a linistit: e singura, fericita si treaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.