Setari Cookie-uri

Top 10 copii celebri care au dat-o in bara ca adulti!

Copiii-vedeta de la Hollywood au o reputatie pe cat de proasta, pe atat de trista. Vanati de presa, exploatati de parinti si de producatori, petrecandu-si copilaria pe platourile de filmare sau in studiouri, cei mai multi (si cei mai celebri) au ajuns in centre de dezintoxicare, la inchisoare sau, mai rau, si-au gasit sfarsitul de tineri.

2. Bobby Driscoll

Poreclit "baiatul de aur" de la Disney la 9 ani, Bobby Driscoll a castigat si el o statueta Oscar, dar in miniatura, pentru performantele sale actoricesti. Recunoscut a fi un actor innascut, Bobby a intampinat primele probleme in cariera cand a ajuns la pubertate: o acnee severa l-a impiedicat sa mai obtina roluri bune. Iar cand a fost arestat pentru posesie de marijuana la 18 ani, producatorii nu au vrut sa mai auda de el.

Problemele cu legea s-au inmultit cand a inceput sa consume heroina. A fost arestat pentru ca a falsificat o nota de plata de 45$, a furat bani dintr-o clinica de animale. A fost trimis la un centru de reabilitare, dar cativa ani mai tarziu a fost gasit mort din cauza abuzului indelungat de droguri. A fost inmormantat in cimitirul saracilor. Urmareste-l in rolul din Identity Unknow (1945), la varsta de 8 ani: clip.

1. Brad Renfro

Brad Renfro a fost descoperit la 10 ani de regizorul Joel Schumacher si imediat distribuit in filmul The Client. L-a jucat pe Mark Sway, un pusti cu probleme serioase, dar cu o atitudine dura. Brad si-a intrat atat de bine in rol incat si-a petrecut adolescenta si tineretea facand abuz de alcool si droguri. In 2000, a incercat sa fure un iaht impreuna cu un prieten, dar au fost prinsi repede pentru ca uitasera sa dezlege vasul de doc. A fost prins cumparand heroina, a stat 10 zile in inchisoare pentru ca a condus beat si a murit, in mod trist si nesurprinzator, din cauza unei supradoze de heroina la 25 de ani.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.