Setari Cookie-uri

Top 10 copii celebri care au dat-o in bara ca adulti!

Copiii-vedeta de la Hollywood au o reputatie pe cat de proasta, pe atat de trista. Vanati de presa, exploatati de parinti si de producatori, petrecandu-si copilaria pe platourile de filmare sau in studiouri, cei mai multi (si cei mai celebri) au ajuns in centre de dezintoxicare, la inchisoare sau, mai rau, si-au gasit sfarsitul de tineri.



4. Britney Spears

Britney era un star american de la varsta de 11 ani datorita aparitiilor la The Mickey Mouse Club, dar a devenit superstar la 16 ani cand si-a lansat primul album. Lidera in topurile muzicale, Britney a lansat hit dupa hit, fiind constant in atentia presei. Imaginea ei de fata cuminte s-a dus pe apa sambetei dupa o casatorie de 55 de minute in Las Vegas cu un prieten din copilarie. Britney s-a casatorit apoi cu Kevin Federline, cu care a avut doi copii. Acuzata de neglijenta in cresterea copiilor si recent divortata, Britney a recunoscut ca a pierdut controlul asupra vietii ei cand s-a internat la dezintoxicare – pentru o zi. A reusit sa socheze cand s-a ras in cap sau cand a aparut cu tatuaje dupa nopti de betie. Clinica de psihiatrie a fost urmatoarea destinatie. Momentan, Britney incearca sa revina pe scena muzicala, dar ii va fi foarte greu sa isi reabiliteze imaginea.




3. Tatum O’Neal

Tatum e cel mai tanar actor care a castigat Oscarul: statueta a fost a ei pentru rolul din Paper Moon (1973), la varsta de 10 ani. Iar daca recordul ei rezista inca, la fel se intampla si cu dependenta de cocaina si heroina. Dincolo de toate aceste probleme, actrita a mai avut momente de controversa cum ar fi scurta ei aventura cu Michael Jackson: se spune ca acesta se ferea nervos ori de cate ori Tatum incerca sa-l sarute. Astazi, Tatum urmeaza programe de dezintoxicare si de reabilitare dupa ce in 2008 a fost arestata. Dar a pierdut custodia copiilor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.