Setari Cookie-uri

Top 10 minciuni gogonate pe care ni le spun filmele

In comediile romantice sau in filmele de actiune, lucrurile cele mai neplauzibile se intampla extrem de frecvent. Pe langa happy-end-ul obligatoriu, Hollywood ne induce in eroare nu doar in ceea ce priveste legile fizicii sau actiunea terorista, dar si in legatura cu dragostea - ce vor femeile, plus recentul 'ce vor barbatii'.

In comediile romantice sau in filmele de actiune, lucrurile cele mai neplauzibile se intampla extrem de frecvent. Pe langa happy-end-ul obligatoriu, Hollywood ne induce in eroare nu doar in ceea ce priveste legile fizicii sau actiunea terorista, dar si in legatura cu dragostea - ce vor femeile, plus recentul 'ce vor barbatii'. Iata cateva dintre cele mai bine vandute gogosi.

10. Toate tocilarele sunt superbe dupa o sedinta de infrumusetare

Recunosti o tocilara de la 1 km: poarta ochelari fund-de-borcan, are parul cret, aspru si neingrijit, eventual probleme cu tenul si e cat se poate de impiedicata. Dar daca i se da sansa, daca cineva ii acorda suficienta atentie incat sa ii propuna sa poarte lentile de contact... se produce transformarea. Tanara renunta la vechea identitate ca la o pereche de haine roase si devine instantaneu o frumusete superba, cu par matasos, piele catifelata. Plus ca de sub tinutele informe iese la iveala o silueta traznet. Sigur, sigur.




9. ...si toate bombele au cronometru digital

Cand esti terorist sau sociopat si ti-ai propus sa arunci in aer un avion, un tren sau o cladire plina de oameni, poti macar sa fii dragut si sa lipesti de bomba un ceas. Nu de alta, dar ca sa stie si baietii buni cu ce se confrunta. Si ar fi de preferat chiar ca afisajul ceasului sa devina mai vioi pe masura ce se scurg ultimele minute dramatice. In realitate, teroristii nu lanseaza provocari trupelor speciale de felul „cine dezamorseaza bomba ultimul e fraier (sau erou, dupa caz)”; ei ar cam vrea ca bombele sa... explodeze.




8. Femeile care te detesta se vor indragosti de tine

O minciuna des spusa barbatilor prin intermediul comediilor romantice este ca daca o femeie pare sa te antipatizeze puternic, de fapt nutreste o pasiune nemarturisita pentru tine. Mesajul care se transmite astfel e ca barbatii n-ar trebui sa isi iroseasca timpul cu fetele care chiar ii plac pentru ca acea maniaca suparata cu care n-ai nimic in comun se va dovedi a fi o pereche mult mai buna. Mhm, deci contrariile nu doar ca se atrag, dar se si casatoresc!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.