Setari Cookie-uri

Top 10 minciuni gogonate pe care ni le spun filmele

In comediile romantice sau in filmele de actiune, lucrurile cele mai neplauzibile se intampla extrem de frecvent. Pe langa happy-end-ul obligatoriu, Hollywood ne induce in eroare nu doar in ceea ce priveste legile fizicii sau actiunea terorista, dar si in legatura cu dragostea - ce vor femeile, plus recentul 'ce vor barbatii'.

7. Nimeni nu se prinde ca ea e un EL

Deghizarile sunt super-eficiente indiferent cine esti si ce vrei sa devii: de exemplu, pentru un barbat e suficient sa puna pe el o rochie inflorata si sa-si subtieze un pic vocea. Limitele sunt sterse ori de cate ori incerci sa pacalesti pe cineva: persoanele de culoare se transforma in albi, adultii se deghizeaza in adolescenti si in general nimeni nu banuieste nimic. Mda. Si noi care credeam ca marul lui Adam e usor de ochit.




6. Impuscaturile nu dor

Ai fost impuscat in brat? Nu-i nimic, nu e fatal. Atat timp cat nu te-au nimerit in cap, esti ok. Da, e enervant, dar dupa ce ti se schimonoseste fata de durere cateva cadre, bei un shot de alcool tare si ar trebui sa fii din nou pe picioare. Pentru ca la Hollywood, nu se pierde sange. Mai e nevoie sa exemplificam?

5. E ok sa-ti bagi nasul in viata amoroasa a altora

Conform scenaristilor de la Hollywood, femeilor le plac intermediarii. Asa ca pentru barbati calea cea mai usoara de a obtine femeia pe care si-o doresc este sa o "ajute" sa se combine cu altcineva. Strategia asta de cucerire indirecta presupune ca in timp ce el o impinge in bratele altuia, ea isi da seama ca acest Cupidon stie cateva lucruri despre dragoste si mai ales intelege ce inseamna o relatie. Atunci femeia il va alege pe expertul in lipeli lasandu-l balta pe celalalt. Bine ar fi sa fie asa, numai ca in viata adevarata cand iti marturisesti dragostea pentru o persoana pe care tocmai ai incurajat-o sa se indragosteasca de altcineva... e cam ciudat.




4. Important e sa aterizezi pe apa

De la orice inaltime ai sari atunci cand te afli intr-o situatie-limita, vei fi ok. Fizica n-are a face cand vine vorba de plonjatul in apa: impactul e lin, parca te-ai arunca in pat. Daca atunci cand sari de pe un varf de stanca pe asfalt, te zdrobesti si te faci praf, acelasi salt in gol si apoi in apa are un singur neajuns: te uzi. Dar un schimb de haine curate si esti din nou gata pentru aventura. Dar ca sa revenim la realitate sa ne amintim cu totii pentru o clipa dureroasa senzatie pe care o ai cand plonjezi pe burta intr-o piscina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.