Setari Cookie-uri

Top 10 minciuni gogonate pe care ni le spun filmele

In comediile romantice sau in filmele de actiune, lucrurile cele mai neplauzibile se intampla extrem de frecvent. Pe langa happy-end-ul obligatoriu, Hollywood ne induce in eroare nu doar in ceea ce priveste legile fizicii sau actiunea terorista, dar si in legatura cu dragostea - ce vor femeile, plus recentul 'ce vor barbatii'.




3. Femeile nu renunta la sutien cand fac sex

In multe filme, femeile par a fi foarte atasate de sutienul lor – desi majoritatea abia asteapta sa si-l dea jos seara, la Hollywood nu ar renunta la el nici in ruptul capului, dorm in sutien, fac sex in sutien... . Iar daca improbabilul se intampla si incheietoarea se deschide, asta nu inseamna ca timiditatea a fost invinsa: cearsaful va fi tras pe deasupra, infasurat cu grija in jurul pieptului.




2. Sexul la dus e cea mai grozava partida

Personajele pasionale ajung mereu si sub dus pentru o scena sexy. Ce poate fi mai excitant decat aburii si jetul de apa calda din cabina de dus? Ei bine, noi stim mai bine de atat: stim ca majoritatea nu sunt intr-o forma fizica* atat de buna incat sa le reuseasca schema asta si mai degraba isi vor rupe gatul inainte sa ajunga la orgasm. Mai jos, o varianta mai plauzibila:
*acrobatica




1. Prostituatelor le cam place

In filme, o femeie care isi vinde trupul castiga bani usori, are program flexibil si din cand in cand se si indragosteste. Singurul compromis pare sa fie coafura-marca sau peruca blonda. Iar barbatii sunt fie genul de oameni de afaceri bine imbracati si respectabili, fie niste ametiti adorabili care au nevoie de o consolare. Noi parca auziseram alte lucruri de pe strazi.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.