Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Martie aduce temperaturi mai blande si chef de iesit in oras. Fa-ti programul de primavara impreuna cu noi, bifeaza evenimentele saptamanii!

Intrare: 25 lei.

Vineri, 2 martie


1. Dj Set James Blake @ Palatul Ghika, ora 23:00

In seturile sale, James Blake face multe “pauze” pentru ca este de parere ca anumite sunete pot fi apreciate cu adevarat abia dupa un moment de liniste. Singura constanta din muzica sa, precum si din cea pe care o mixeaza, este efectul magic plin de melodie si emotie pe care aceasta il produce.

“Am o obsesie pentru emotie. Vreau sa fac muzica electronica apropiata de muzica soul, spre exemplu, in sensul legaturii care pe care aceasta o creaza cu ascultatorii. Vreau ca muzica mea sa vorbeasca asa cum o face o melodie folk, intr-un mod organic, uman. Elementul uman este cel pe care il urmaresc constant.”

In premiera in Romania, James Blake mixeaza la YOURSTRULY 04 vineri, 2 martie.
Herne opening set, Alexandru Jijian closing set.

2. Concert La Peuple de l’Herbe @ Atelierul de Productie, ora 00 :00

Vineri, 2 martie 2012, Ginger Group va aduce in premiera Le Peuple de l’Herbe [LIVE]. Evenimentul este prezentat de YaZee (platforma de eveniemnte Ginger Group) si Institutul Francez din Bucuresti.
Evenimentul va avea loc la ATELIERUL DE PRODUCTIE (Splaiul Unirii 160).

Le Peuple de l’Herbe sunt in turneu de promovare a noului album ”A matter of time”, lansat la mijlocul lunii ianuarie. De la ritmuri de drum and bass si hip hop, trupa va concerta timp de o ora si jumatate.
Fara indoiala una dintre trupele cele mai emblematice din ultimii zece ani!

Ingredientele-cheie pentru succesul meritat si perfect asumat al formatiei sunt dorinta de a rupe barierele muzicale (hip-hop? break beat? energie rock & roll si masinarii puternice), o prezenta scenica de exceptie in cel mai underground club sau la cele mai cunoscute festivaluri, autonomie adevarat artistica (the supadope factory, un laborator / studio dedicat Le Peuple), si o intentie politica subtila.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.