Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Martie aduce temperaturi mai blande si chef de iesit in oras. Fa-ti programul de primavara impreuna cu noi, bifeaza evenimentele saptamanii!

O trupa ce nu cunoaste semnificatia concesiunii sau frustrarii, un grup care vede, de mai bine de zece ani, un album nou mai ambitios si un turneu pe masura.

Intrare: 25 RON inaintea orelor 00.00, si 35 de RON dupa orele 00.00. Biletele pot fi cumparate la intrarea la eveniment.

3. Robin and the Backstabbers @ Wings Club, ora 21 :00

Wings Club si Tuborg Sound prezinta:
Robin and the Backstabbers, Fractures, Tips
Intrare: 15 lei

De la infiintare (aprilie 2010) si pana in prezent, trupa Robin and the Backstabbers a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Rep Moldova in cadrul festivalului “Acoperire Culturala” din Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK).

De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau, Padina Fest, Vama Veche, Targu Mures, Timisoara. Trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011 si se numara printre artistii recomandati de catre Decat o Revista pentru a fi urmariti in anul 2012.
Trupa este recunoscuta pentru piesele “Vanatoare Regala”, “Iguana facatoare de minuni” si “Soare cu dinti” care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio.

Din 14 februarie, Robin and the Backstabbers se afla in playlistul Radio Guerrilla, cu noul single, “(in 3 minute) Masina 682″, acest “mars triumfal al unei armate invinse“, cum declara solistul trupei, Andrei Robin Proca.

Concertul din Wings Club, de pe 2 martie, este prima aparitie live in Bucuresti a trupei de la lansarea noului single.

4. Petra Acker , Jimmy Cserkész & Ati de Chile @ Madame Pogany
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.