Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Martie aduce temperaturi mai blande si chef de iesit in oras. Fa-ti programul de primavara impreuna cu noi, bifeaza evenimentele saptamanii!

Vineri 2 martie, Jimmy Cserkész si Petra Acker revin, la Madame Pogany, cu un invitat special si promit un show exotic spectaculos, infuzat de ritmuri africane si sud-americane.

Iata cum trei oameni cu personalitati diferite, personaje insolite in peisajul muzical, se aduna si impart bucuria de a face muzica, intr-o maniera plina de rafinament si efervescenta.

Petra Acker isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboara pana la contra-alto, imprimand o stare intensa interpretarii, Jimmy Cserkész transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, imbogatind fiecare piesa cu improvizatii armonice inspirate, iar Ati de Chile completeaza formula de trio cu un puls ritmic colorat de beat-urile exotice ale percutiei.

Inventivitatea, stilul personal, repertoriul ales, starea imprimata si nivelul muzical ne trimit catre una dintre cele mai proaspete si mai atractive formule de concert ale momentului. Set-list-ul este abordat in spiritul multicultural care caracterizeaza acest trio, intr-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, bossa, dar si ritmuri latino-americane.

Cuvantul cheie sta in diversitatea de stil care intotdeuna duce la o expresie elevata, in permanenta schimbare. Totul pare o joaca in care publicul este atras subtil si nonformal si este ghidat spre o stare de destindere si buna dispozitie.

Intrare : 15 lei.

Sambata, 3 martie


1. Concert Dekadens @ Control Club, ora 21:00

Sambata, 3 martie, Dekadens deschide seria evenimentelor Electric/Pop/Ro cu un show mai mult decat spectaculos. Dupa concert, nu va lasam sa plecati acasa, pentru ca urmeaza INDIE INVASION,cu Leo, traditionala petrecere de sambata seara - o selectie atenta de muzica alternativa, in principal indie-pop, indie-rock si indie-lectro.




Seria Electric/Pop/Ro este o noua productie Electric Paradox.
Intrare: 15 lei. Accesul in zona de concert se face de la ora 21.00, iar concertul Dekadens nu va incepe mai tarziu de 22.45.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.